Boncugummmm sizin tansiyonunuzun yükselme ihtimali var çünkü daha önce 16 yıgörmüşsünüz ecopirin pıhtı atma durumunu engellemek için veriyorlar ama bu süreçte tabiki tansiyon takibi yapıyprsunuz protein kaçağınıza 14/9 ve üzeri tansiyon eşlik ederse o zaman zehirlenme denebilir ve ilaç tedavisiyle kontrol altına alınmazsa doğum yaptırıyorlar benim vücudumun normal dönemde de tansiyonu 12/8 den aşağı pel inmez bir kaç kez kalp doktoruna da gittim ama tansiyonumun kronik olmadığını gebelik kaynaklı olduğunu söylediler. SiZ tabiki tansiyon takibinizi yapın ama korkmayın yükselme durumunda hemen doğum yaptırmazlar ilaçla tedavi denenir eğer düşüş olmaZsa o zaman doğum düşünlür. Birde idrarda proteine bir kez daha bakılmadı mı sonrasında çünkü tansiyonunuz yükselmiyorsa düşüş sağlanabilir bol su tüketin ve tuz diyetinize devam edin 😊sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah. Enfeksiyon testinizde enfeksiyon çıkıyorsa oda yükseltiyo hem doktorum söyledi hemde araştırmalarımda kendim de okudum. Ama enfeksiyon tedavisinden sonra düşüş oluyo diye biliyorum