edamehmet3 1996fatma https://ty.gl/drgce9ydsq Ben bunu aldım canım çok sağlam kanz da güzel ama trendyolda sipariş etmedim bulunduğum şehirde bir bebek giyim mağazasından aldık yatagiyla beraber 1000 TL’ye almistik 1 ay falan oldu
Damlaarikol 1mercimek_annesi kendi sayfasından alınca hediye veriyor ben trendyoldan aldım sonra sayfasında gördüm
PisagoRxYz 1996fatma önerim kesinlikle sadece park besik alma anne yani olan park besik al ben elelebaby madre besigini aldim cok memnunum henüz kullanmadim ama durusu herseyi harikaa dönencesi var alt degisme unitesi var anne yani olabiliyor
dmr-mne Kraft fresh anne yanı aldık biz ama o kadar para vermeye de gerek yok bnce sunny baby alırdım bn önceden görseydim
demiralpncr 1996fatma Yoyko aldık biz. Kademeli ve kurulumu çok kolay. Üstelik çekmeköyde günrük malları satan bir mağaza var çok daha ucuza alabilirsin. Biz internetten aldık maalesef biraz daha pahalıya
Canssuu92 demiralpncr Merhaba. Bu bahsettiğiniz mağazada bebek arabası filan da var mı ? İsmini öğrenebilir miyim ?
kivicik sherlock evet hepsiburadadan aldım canım, kendi matı var ama bana biraz sert geldi o yüzden extra ince vs isteğe göre yatak alınabilir. Kargo da sağlamdı tüm parçalar çabuk geldi sıkıntı yaşamadık
Ozge-Can Mervect2022 Mervect2022 el ele baby instagramda gördüm kendi sitesinden aldım sanırım kampanyalı idi o dönem de ekim ayı içerisinde 1200 tl ye aldım.
Oztrkpnrr 1996fatma Geçen bende ebebekten baktık normalde park düşünmemiştim ama orda çalışan bir baba yorumu olarak kanz withme 70*110 anne yanını çok önerdi en iyisi ve kullanışlı demişti 🥰
sherlock kivicik hepsi burada da yoyko yatak da var da ayrı satıyor görünce bi merak ettim. çok teşekkür ediyorumm. Ben de alacağım😊
Ilaydaozkan8 1996fatma elele madre aldım kendi sitesinde yatağını da veriyor gerçekten çok kullanışlı şimdiden kurduk kızımın doğmasına daha 4ay var 😍
Deletedmom622772 bussraozturk bende bunu düsünüyorum madre ile arasında kalmıstım bir tık daha iyi geldi kenarları ayarlanabiliyor mu madredeki gibi anne yanına kadar inebiliyor mu ayarı acaba ?
bussraozturk Deletedmom622772 yok anne yanı olmuyor ama yatağın hemen dibinde olduktan sonra bence çok da önemli değil. Ben zaten biraz deli yatıyorum farketmeden ayağımı kolumu atarım diye korktuğun için anne yanına ayarlanabilme özelliği pek de önemli değildi benim için😃