prensessannesi22 Ozum12 evet ya hele o maske olayı biririyo beni doktora gidince hastane benim sesimle yankilaniyo öküz gibi bögürüyorum 🤦♀️
Rabia344 prensessannesi22 14. Haftamdayım ilaç hala kullanıyorum ama merak etmeyin 14. Haftada rahatlayacaksınız inşallah dualarım hepinizle inanın yaşayan bilir derler ya çok doğru sizi çok iyi anlıyorum 🥺🥺
prensessannesi22 Rabia344 😄 geçmiyor. 16 +1 oldum bugün , ilk günkü gibi. Prilam kullaniyorum ama faydasi yok bi koku alayım bitti direk çikariyorum zaman mekan dinlemem 🤦♀️
Fatma-onal Ozum12 ya benim herşeyden midem bulanıyor işe gidemiyorum hiç bir şey yiyemiyorum evden bile midem bulanıyor mutfağın önünden geçemiyorum yarın randevumuz var prilam kullanıyorum ama etkisi 0 her günüm ağlamakla geçiyor malesef 🥺
prensessannesi22 Rabia344 aynı hep hiç hafiflemedi. Ama bu kişiden kişiye degisir korkma herkez boyle olmaz 🙋♀️ umarim en kisa zamnda geçer🙏
Rabia344 prensessannesi22 Anladım inşallah sizinki de geçer hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻😞 bebeğinizin cinsiyeti nedir peki ? Genelde kız bebeklerinde bulantı aşırı oluyor diyorlar banada o yüzden seninki de kız olacak kesin diyorlar ama bilemedim 😏