Msl_ege Bsrahb zaten klasik oldu artık çatın dar muhabbeti . yurt dışında doğurtuyorlar herkesi çatır çatır valla . devlete gitsek insan muamelesi görmüyoruz özele gitsek müşteri muamelesi . artık bende ne yapacağımı şaşırdım
Sdkl Bsrahb bana da aynı sana söylenenler söylendi. Yalnız benim boyum uzun ve çatı orta halliymiş. Sancı olmazsa suni sancıyla deneriz. Çok zorlamam doğmazsa sezeryan yaparız dedi.
Bsrahb Sdkl benim için hangi Doğum şekli kolaysa onu nasip etsin Rabbim hep bu şekilde dua ediyorum hayırlısı bakalım
esmer3 Bsrahb benim doktor çatı muayenesi yapmıyor ultrasonla baktı baş aşağı pozisyon normal doğuma müsait dedi nst de de sadscs 1 tane sancım çıktı artık normal doğumu beklicez 😆
Bsrahb esmer3 aa hiç mi yapmayacak devlet mi özel mi?Hakkında hayırlısı olsun canım şu sancılar çıkıp Doğumun ne zaman geleceği insanı çok yoruyor 😑
esmer3 Bsrahb özel ama gittiğim doktor doçent, sanırım doğum başlamadan yapılan çatı muayenesi gerçeği yansıtmadığı için yapmıyor çünkü kemikler doğum esnasında esniyormuş baktı doğmuyor öyle sezeryana alıyor 😊
Bsrahb esmer3 en mantıklısı bence ben stres oldum bana çatın dar seni zorlar dedikten sonra Salı tekrar gideceğim sorayım bi