esmer3 Bsrahb ya benim nişanım geldi 2 hafta önce ilaçlarla doğumu durdurduk sancılarım çıkıyordu nstde şimdi bel ağrım çok fazla sancı da 40 ı buluyor ama nadir hafif regl sancısı gibi sancılarım oluyor
Bsrahb esmer3 doktorunuz ortalama şu zaman Doğum edersiniz dedi mi? Benimde sürekli adet sancısı gibi sancılarım var bugün çatı muayenesinden sonra belime vuran Ağrı’da olamaya başladı korkmaya başladım
Bsrahb esmer3 bugün gittim 2800 olmuş dedi sağlıcakla bide doğurabilsem artık çok ağırlaştım zor geliyor
Msl_ege Bsrahb ben yoğum o zaman 😂😂 ilkinde 52 ile doğuma girdim 😂😂😂😂 bunda da 20 haftalığım 44 kiloyum 😂 normal doğum yaptım . ama zorlandım halan değil . çıkıl anı sıkıntılı geçti
Bsrahb Msl_ege hemen sezeryan önermesi bana paradan kaynaklı gibi geldi sonuçta hiçbir Doğum kolay değildir değil mi zaten açılma olmaz ilerlemez ise o yola girilir bide çatım dar olsa muayenede acı hissetmez miydim
Bsrahb esmer3 ben bugünden başlıyorum plateste doktorda istediğin haraketi yapabilirsin dedi bakalım doğacaklar mı bana hep orada kalacak gibi geliyor 😊
Merveymen50 Bsrahb biraz evet oda normal yani doğum yapıyorum ama çok ıkımdığım için yırtılmalar oldu
Msl_ege Bsrahb zaten klasik oldu artık çatın dar muhabbeti . yurt dışında doğurtuyorlar herkesi çatır çatır valla . devlete gitsek insan muamelesi görmüyoruz özele gitsek müşteri muamelesi . artık bende ne yapacağımı şaşırdım
haklisinesracim Bsrahb doğum sancıları başlamadan yapılan her çatı muayenesi aldatmacadan başka bir şey değil. Doğum sancıları başladığında belli olur çatının durumu 2 3 hafta önceden belli olmaz yani. Özel hastanedir kesin
Bsrahb haklisinesracim evet özel ben zaten çalıştığım için hep akşam gidiyordum nst doğumhanede çekiliyordu her gittiğim de boştu banada sezeryan yanlı gibi geldiler
Bsrahb esmer3 doktoruna danışınmadan başlama ama 😊Melike yoga diye bi sayfa var instgramda ben oradaki haraketleri deneyeceğim
Gmz34- Bsrahb benim de çatım dardı doktor bekleyelim dedi 39 olmuştum sancım da gelince baktı bu sancıya inse inerdi çok yukarıda parmağım keseye bile değmedi dedi.Çıkmayacak zorlamayalım dedi acil sezeryane almışlardı
esmer3 Bsrahb benim doktor çatı muayenesi yapmıyor ultrasonla baktı baş aşağı pozisyon normal doğuma müsait dedi nst de de sadscs 1 tane sancım çıktı artık normal doğumu beklicez 😆