Cicianne2372 2-ilaydam yaa maşallah sizin de çok az kalmış miniğinize kavuşmaya 😍😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Cicianne2372 Busbus12 biz daha 19+5deyiz🥰 maşallah size çok az kalmış doğumunuza🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
Cizi-kraker Cicianne2372 ilk gebeliğimde yaşamdan Tahir medicalden kemal hocaya gittim memnun kaldım ama bu gebeliğimde ilçede olduğum için devlet hastanesi tercih ettim Çarşamba Medical e detaylı ultrason a gelecgim inşallah.
Cicianne2372 Cizi-kraker detaylı ultrasona özel de ayrı olarak ücret ödenerek mi bakılıyor muayene ücretinin dışında, bir de eğitim araştırma hastanelerinde bakılıyor diye duymuştum 😇 sizin kaçıncı hafta detaylı için
zynptnc Cicianne2372 yaşam da geçen hafta sordum radyoloji bölümü bakıyor kadın doğum yönlendirir fiyatı 145 TL dedi araştırma hastanesi de önce kadın doğum doktoruna sıra alman gerekiyor o seni yönlendiriyor orada da yapıyorlar ayın 10 nu ben araştırmaya sıra aldım hem oradaki doktor bakacak ayriyeten detaylıya yönlendirecek aynı gün olur mu onu bilemiyorum
Cizi-kraker Cicianne2372 evet araştırma hastanesinde var fakat ben sıra bulamadım bide hastanelerin radyoloji bölümü bakıyor ama aynı cihazları yok perinataloglarla o yüzden beni tatmin etmedi haftam geçiyor diye mecbur özelde yaptırıyorum 21+5 im yarın randevum var perinatalog Orhan bey e ücreti malesef uçuk 500 TL. Kurum indirimiyle 425 ödeyeceğim umarım detaylı bir şekilde inceleme yapar.
Busbus12 Cicianne2372 kararsızım hala hamileliğimin başından beri ona gidiyorum memnunum ama etrafımda hiç onda doğum yapan olmadığı için kararsız gibiyim ama az önceki yorumdan sonra büyük ihtimal onda yaparım ☺️
Cicianne2372 zynptnc galiba ayrıntılı için ayrı randevu veriyorlar ama bilmiyorum yine de tam olarak 🌼🤗
Cizi-kraker zynptnc Kizima hamileyken riskli gebelikti ve devlette sıra bulamamıştım yaşam hastanesi Tahir hoca radyoloji aracılığıyla baktı ama tam da detaylı ultrason gibi değildi on dakika sürmedi belli başlı organlarına o da ben diretince söyledi beni pek de tatmin etmedi o sebeple medicale gidecegim yarın randevum gelişmeleri yazarım
Cizi-kraker zynptnc inşallah sıra bulursunuz çok kalabalık oluyor kadın doğumcu bazen çok ileri tarihe gün veriyor haftanizda uyumluysa girebiliyorsun yoksa perinatalojiden MHRS randevusu yok
zynptnc Cicianne2372 ya şöyle oluyor sen normal muayene için fiş kesip gidiyorsun zaten o haftalarda isen doktor seni yönlendiriyor tıpkı tahlil ücreti verirmiş gibi veznede radyoloji bölümü detaylı ultrason için işte ücretini ödüyorsun radyolog bakıyor aşağıda
Busbus12 Detaylı için perinatolog bakmalı diye biliyorum hatta bende tahir hocaya yaşamda yapıyor musunuz diye sordum bizde perinatalog yok batmanda 3 kişi var biri devlette biri medicalde biri de irfan külahçıoğlu dedi irfan hocaya yönlendirdi kızlar ☺️
Cicianne2372 Busbus12 irfan hoca neredeymiş peki, bende perinatolog bakıyor diye biliyorum radyoloji uzmanının bakmasını pek anlayamadım
Cicianne2372 Busbus12 güncel doğum ücreti hakkında peki bir bilginiz var mı yaşam hastanesi olarak 🥰 ama bence rakibinizi kin yapıyorsa doğumunuzu onda yapmanız sizi daha güvende hissettirir bu benim fikrim sadece 🥰🤗