Elika0 aylinnntrhn benim tuttu canım hatta ben biraz takvime bakıp birliktelik yaşadım 😂😂 %50 şansım vardı benim tuttu
Moco_44 aylinnntrhn sizin mesajınızı görüp hemen bende yaptım🤣🤣 Bende yeni hamileyim. Adete göre 7 haftalık ama 5 haftalık hamileyim. Banada Erkek dedi😅
aylinnntrhn Elika0 ay cok görüyorum tutanları cok heyecanlı bi bekleyiş 😅bana da kız diyor bakalım🤲🏻😂
Moco_44 aylinnntrhn ayy inşallah ben daha ne kese ne bebek gördüm🥲😅 İnşallah sağlıkla kucamıza alırız ilk gebeligim ne olursa Allah çok şükür
Askiletotomsu Yani tutmazsa kızım olacak tutarsa oğlum Ailede hiç kız yok Cinsiyet talebim yok ama kız olsa farklı olurdu herkes için 😂
aylinnntrhn Askiletotomsu valla bende de aynı 🙈 sağlıklı olsun sonra da içimden kız olsun diyorum ama erkek olursa da hepsine bin şükür 😍🙏🏻
1mercimek_annesi Askiletotomsu çok kıymetli olur benim hiç halam vs yok ilk torunda olunca aşırı şımartıyorlar bu yaşıma geldim hala ne istesem yapacağım diye uğraşıyorlar
gozgozanne Benim çin takvimine göre erkek. Rus takvimine göre kız.daha cinsiyet öğrenemedik.hangisi tutuyor acaba😂😂