myymiray Deletedmom_29 eğer regl döngün duzenliyse ortalara bir yere denk gelebilir. Genelde reglden 2 hafta önce oluyor. Kendi pozitif ovulasyonumu yüklüyorum. Pozitif gibi bende çok çıkıyordu ama gerçekten pozitif olunca çok belli oluyor.
Merve112 Deletedmom_29 Canım ikiside birbirine çok yakın oluyor baya net oluyor ama bu da bir iki gün içinde olacak demek her gün yap madem elinde 14günlük varsa hafif silik bile olsa önümüzdeki iki gün içinde yumurtlama olabilir demek😍
Deletedmom_29 Merve112 çok teşekkür ederim çok güzel anlattın Allah razı olsun 🤍 30 Adet aldım ben her ihtimale karşı hergün yapacağım
Merve112 Deletedmom_29 ben de uzun bir süre denemiştim en son bu çözümü bulmustuk simdi 40haftalığız seninde ilkinde olur inşAllah Allahın izniyle birde stresli olmayın olacak mı olmayacak mı diye o zamanda vücut ona göre hormon salgılıyor sevgiler❣️
Deletedmom_29 myymiray Evet canım reglım düzenli doktorum regl başlangıcından itibaren 16 gün say ve 16. Gün dahil önceki gün ve sonraki gün sık ilişki demişti ovülasyon da önerdi sanırım Şubat 10 gibi görürüm yumurtlama ☺️