Ummi Naz555 alttsn muayne olmadn nasil olcakki musaitmi catin deglmi die bakiyorlar ona gor3 karari veerio doktorun
Bihilal Naz555 yurtdışında yaşıyorum ve burda doğum anına kadar alttan bakmıyolar en son 41+ 3 olunca açılma varmı yokmu diye ilk defa o zaman bakıldı daha sonra zaten doğumum başlayınca hep bakılıyo
Naz555 Ummi normal yapmak ıstıyroum ama bır turlu alttan muayene yaptıramyrm:( kendımı cok fazla kasıyorum canım yanıyor
Ilkgozagrimiz Naz555 biraz acik olcak ama iliski esnasinda kendini kasmiyosan orda biraz daha cann yaniyo ama alttan muayenede canin yanmiyo hic
Babies16 Naz555 acilmanin olcusunu nasil anliycak dr.disardan cetvelle ölculmuyor bu.doguma gittiginde belirli araliklarla acikliga bakiliyor
Dilekerkan0705 38 haftadayim bi daha doğuma gidecem sancım gelirse doktorum hiç alttan muyane yapmadı hiç söylemedi de herşey normal doğumu gösteriyor diyor bekliyoruz
Naz555 Dilekerkan0705 benmde normal suan hersym hatta bebegım dogum pozısyonu almıs durumda ama alttan muayene benı cok korktyr
Babies16 Dilekerkan0705 catina bakmasada dogum icin gittiginde surekli acilmana bakilacakki 10 cm oldugunda dogum masasina alsin.
NekwaSultan Naz555 Yaptırmak zorunda değilsin canim ztn bazi.dr.lar doğum aninda bakiyor. Eskiler bile cati doğumda açılır der bosa degil
Dilekerkan0705 Naz555 bende korkmuyorum da neden yapmadıklarını merak ediyorum ille gerekmiyor demekki çünkü aynı hastanede kaç arkadaşım doğum yaptı doğuma gidince bakıyorlar ona dedi önce hiç bakmadilar dedi
NekwaSultan Naz555 Normal cok istiyordum hatta hamileligimde bile 3 defa fln gittim dr.a sezeryan yaparlar diye korktum gitmedim.iste. Hatta 42. Haftada dogdu ilkim.
Naz555 NekwaSultan benım doktorum hemn hemen her muayenede bakmak ıstyr ya ızın vermıyrm ben 33 haftalıgım bu arafa
Babies16 NekwaSultan catiya baktrmasa vajinal tuşe yaotrmak zorunda doguma gittiginde.acikligini ölcmek icin
NekwaSultan Naz555 Yok artık ya çok sacma bence dr.unu değiştir ve kesinlikle normal dogumu destekleyen biri olsun. Sanci kanama yada olmadan daha o haftada alttan bakmayi.ilk.senden duyuyorum ki alttan bakmak.doğumu da tetikleyebiliyor
Naz555 Ilkgozagrimiz malsf ilişki sırasında da problem yasıyorum kasıyorum kendımo tam bırlesme saglayamıyorum