gzem_ctyk ikicocukmeselesi Mevlüt yemeği yapıcam 😂😂 Tavuk but çıkardım buzluktan haşlayıp biraz karabiber ve yağla tavada çevirip suyuna da pilav yapıcam yanına da ev yapımı yoğurttan ayran yaptım mı bi tulumbamız eksik 😂
Kumpr gzem_ctyk ne kadar mevlüt menüsü evlerde yapılsa da o kalabalıkla yediğimiz mevlüt pilavlarının yerini tutmuyor ya 😂😂😂
Deletedmom5262 Oxorza Afiyet olsun 🤭 sarımsak rahatsız ediyor mu acaba.? Ben gebelikten önce ne zaman çiğ sarımsak yesem sisiyordum korkumdan yiyemiyorum şimdi 🤨
_Lavinya Kumpr ah tutar mı 😂 Benim düğünümde arkadaşlarım supriz hazırlamış kinadan bir gün öncesi eğlence hazırlamışlar. Hep beraber böyle tavuklu pilav yemiştik🥲 ah tadı damağımda hala😋🙈 O değil de mevlutten düğüne geçiş yaptım 🤭🤔
_Lavinya ikicocukmeselesi Nerde sağlıksız şey var canım onu istese de🥲🥲🥲 ıspanak ve yayla çorbası yapcam galiba zannımca 😂 Allah’ım en sevdiğim post 😋🥳😂😂😂
Asel2520 ikicocukmeselesi et haşlama yapıyorum bol sarımsaklı kelle gibi malum dışarıda yemeyi içim almıyor 😄
Mevaninannesiii ikicocukmeselesi Etsiz çiğköfte istiyor canm eşim gelsin de ona yogurtturayım😬🙊🤤 çorba yaparım yeter