Oznurkk Deva22 bana da herkes uyu diyor vallahi millete kalsa çocuk doğana kadar kış uykusuna yatalım ama öyle olmuyor hele ki son ay sebepsizce uykusuz geceler 🥺
Deva22 Oznurkk son ay mı ben var ya 9.haftadan beri yatağımı unuttum koltuk tepelerinde oturarak uyuduğum zaman seviniyorun bebiş gelince en azından onla ilgilenirim kızımı severim 🤩
Deletedmom622772 Oznurkk haydaaa simdi benimde asırı örgüye baslayasım geldi bu postu okuyunca şakasız 😂
Oznurkk Deletedmom622772 vallahi ördükçe insanın öresi geliyor. Bitince de onun hayaliyle daha da mutlu oluyorsun 🥰
Gzmhsyn Saki07 adamların bide bu lafı yok mu sanki bi sen doğurcan aman nolcak hiç bisey olmaz sanki on kere doğurdu utanmasam kalkıp dövcem adamı 🤣
Serapmehmet_19 Deva22 valla bende elimde hiçbişey yapmıyorum, ev işleri yemek temizlik derken akşam oluyo zaten arada çıkabilirsem bi yürüyüş yapıyorum sonra eve geliyorum
Deva22 Serapmehmet_19 ben onları bile pek yapamıyorum hem çabuk yoruluyorum hem eşim evde sagolsun daha çok o yardım ediyor
Serapmehmet_19 Deva22 yaa ne güzel valla yorma kendini boşver, benim de eşim evde olduğu günler o yapıyor ama çalıştığı için bende yavaş yavaş yapıyorum