Seliminhaticesi Kızlar merhaba, sevgililer gününe az bi zaman kaldı malum. Kimler neler alacak, fikirleriniz neler? Acaba bebeğimizle ilgili mi bir hediye almalıyım? Fikirleşelim 🥰
Cicilibicili Seliminhaticesi artık alınacak birşey bulamıyorum o kadar herşeyi almışım ki😅 şurda bekliyim ben de 🙈
Cigdemmylmzz Seliminhaticesi ben aslında bebeğimizle ilgili bie hediye almak istiyorum ama ne olabileceği hakkında bir fikrim yok. Fikri olanları bende bekliyorum 😂
Melike0657 Seliminhaticesi ben oğlumu vereceğim kısmetse en güzel hediye🥰tahmini doğumum 17 şubat 3 gün erken oldu mu tamamdır 👶🏻
Deletedmom623737 Seliminhaticesi Biz tanışma yıl dönümü evlilik yıl dönümü dogum günü felan kutluyoruz sevgililer günü kutlamiyoruz ama her sevgililer gününde cicek gönderiyor eşim 🙃 Bu sene göndermez gibi ama bebiiş masrafları cok oldu 😅😅
Tugcebasomak Cigdemmylmzz ben bi Qr kodla video hazırlatmıştım bebeğimizle alakalı işte bebeğimizde senin sevgililer gününü kutlamak istedi vs diye 1 dakikalık bi video eşim Qr kodu okutup video açıldığında ağlayarak izledi internete yazın Qr kodlu plak tabela diye çıkıyor
Erdemseymaa Melike0657 aynen benimde 17 şubat doğumum 😍 ben de 3 gün erken doğurursam güzel bir hediye olur 💕
DnzDrn Ben almam pek o bana alır 🤣 Gerçi evlendikten sonra biz sevgililer gününe çok önem vermiyoruz. Bi çiçek yollar tmm 😀 Evlilik yıl dönümü ve doğum günü kutluyoruz biz. Hediye alma işi zor valla. Kolaylıklar diliyorum :)))
Seliminhaticesi DnzDrn evet bizde de aynı aslında da hamile olunca bi heves baba olacağına dair bişey mi alsam dedim bilemedim 😂
Seliminhaticesi Deletedmom623737 valla doğru masraflar fena yani 🙈 bana çiçek yollar hep o kesin de ben ne yapcam bilmiyorum valla☺️
Aynur47 Seliminhaticesi bizde sevgililer günü yok.çünkü ben istemiyorum ama bugün doğum günüm aksama yemeğe gidecegiz bide beğendiğim altin kolyeyi alacak o kadar 😊😊
duygulu62 Seliminhaticesi Biz hıc sevgılıler günü kutlamadık . Hep çok saçma geldı bize . Yanı sevgıyı bir gunde değerlendirmek bize hep saçma gelmıstır . Oyuzden asla kutlamadık 😀 tek önem verdıgımız evlılık yıldönümü ve doğum günü 🥳
okuyor Seliminhaticesi biz kutlamıyoruz. Bize her gün sevgililer günü 😄 Eşimin doğum gününde sosyopixten fotoğraf kitabı almıştım. Size de fikir olsun. Boş siyah kalın kapaklı bir defter olarak geliyor. İstediğiniz fotoğraflar ile birlikte. Yanında beyaz bir kalem ve stickerlar var. Fotoğrafları deftere istediğiniz gibi yapistirip, notlar yazabiliyorsunuz. Fotoğrafları kronolojik olarak koyup son sayfaya da bebişin ultrason fotoğrafını yapıştirabilirsiniz.
Bebetonunannesii Walla eşimin güzel bi monta ihtiyacı var ya onu alıcam yada bebek ultrason fotoğrafını çerçeveletip altına güzel şeyler yazdırmak istiyorum. İlk gebeliğim anı olarak kalsın istiyorum
Glsh14 https://resimyukle.io/r/3eGPh5cs2y Ben instagramda tasarella diye bi sayfa var ordan bunu yaptiriyorum.eger yaptirmayi dusunurseniz hemen bugun siparisinizi girin 12-13 is gununde elimizde oluyor
alcang Seliminhaticesi nikahımız kıyılmıştı bir de bizim🥶 evlilik yıl dönümümüz sayılıyo😂 benim hiç bi fikrim yok tüketmişim bütün hediyeleri😒