Leylaelisa kizannesii90 sancim ve acilmam olmasina ragmen almiyolar blmiorm neden baska hastaneye mi gitsem acaba diyorum da yani en iyi hastane de ankarada sehir hastanesi zubeyde hanim var oraya pis diyolar bilmiyorum cok cöktüm zaten piskolojikde fizikselde
Leylaelisa bluees1207 amin tesekkur ederim hepimiz saglicakla aliriz insallah kucagimiza meleklerimizi
Leylaelisa Aselinkooo evet baktilar alttan muane de etti poposunu elledigini bile soyledi yani kendi de dedi doktor normal dogum olmaz sezeryan diyw
Shewolf Leylaelisa şehir hastanesi seni her durumda normale zorlar o kadar acı çekiyorsun başka doktora git hemen o durumda eve gelmen bile yanlış bence allah korusun kalp atışlarında sıkıntı olsa bilemiceksin gerekirse özele git
ezgi0901 Acaba açılması vardı bebek de makat gelişliydi bu yüzden mecbur 36. Haftada sezaryene aldık demek için mi yapıyolar ya, insanın aklına herşey geliyor artık. Çünkü zaten sezaryen olacaksan açılman hiç olmasa nolcak onun onla alakası yokki
Kubos01 Yanlış anlamayın lütfen bebeğin poposu geliyor diyorsunuz bu şekilde birlikte olmanızda sakıncalı ben çok korkarım imkanın varsa başka hastaneye git normal bir durum değil sezeryan yapmayacaklar sizi normal doğuma hazırlıyorlar sezeryan da asla böyle bir durum söz konusu değil
Leylaelisa Kubos01 ilişki konusunda doktor bi sakinca gormedi o yuzden acilma ilerlesin diye yaptik bizde yoksa tehlikeye tabiki atmam
Aycan051415 Leylaelisa bebeğin ters yavrum niye açılmayı bekliyorsun eğer döndüyse bebek okey ama tersse çok riskli bi durum seninde bebeğine hayatın tehlikeye girer
Leylaelisa Aycan051415 ne yapiyim peki 😂 doktor gonderen eve elimden bisey gelmiyor ki baska hastaneye gitsem bi tane daha var ora da cok pis guvenmiyorum o hastaneye ozele güc yetmiyor yani dogum yaptircak hastane sayili ankarada
Acemianne__ Leylaelisa doğumdan Ziyade fikir amaçlı baska doktora sorabilirsin bunun bi mantıgı yok bize göre doktoruna da güvenemedik o yüzden. Hani belki başka bi doktor sana evet doğru der yada olur mu öyle şey der ne bileyim cok zor bir durum ya. İlk kez de sizde duydum bunu
Aycan051415 Leylaelisa tekrar git ankara şehir hastanesine bebeğin ters olduğunu üstüne basa basa söyle başta fark etmeyebiliyolar eğer orasi yine yollarsa şikayet et ve zubeyde hanıma git orayada anlat ters bebek böyle böyle diye rahmin filan patlama riskleri var canım Allah korusun
Leylaelisa Acemianne__ kafayi yedim ben artk zaten fiziksel olarakta piskolojik olarakda coktum iyice Rabbaim saglicakla evladima kavustursn baska bsy istemiyorm
Mimik Son ana dek makat gelisi bebek donrbilirimis… Sancilar bebegi dogum kanalina gecirebilirmis … Sanirom normal doguma denemeye calisiyorral…
asellmom Leylaelisa genellikle temizlik yapanların o akşam sancı çekip doğuma gittiğini gördüm dolap kapaklarını felan silmek iyi oluyor. Ama lütfen çok dikkatli ol bende 31 haftalığım hala makat geliş bebişim değişir mi bilmiyorum ama şuan durumun çok riskli açılman olduğunu anlamaya bilirsin sık sık muaneye git makat geliş duran çocuğun doğumu başlamış çok riskli. Eğer özel hastane olsaydı seni direk sezeryana alırlardı hangi devlet hastanesi ne gidiyor sun
Leylaelisa asellmom ankara sehir hastanesine gidiyorum ozel olsaydi simdiye bebegim kucagimdaydi hic bir seye el degmiyorki zamlardan birakki ozelde dogum yapalim 🙄
Leylaelisa Aycan051415 ustune basa basa ters dedim bebegim kendiside soyledi normal olmaz sezeryam olcaksin diye ama yinede acilma bekliyorlar bende anlamadm