Lale1234 Bahar0102 Yani yediğini çıkarıyor kendisine faydası olmuyor yoksa bebekler kusar normaldir ama bu çoğunu çıkarıyor hortum ile besleniyor gelişsin diye
Bahar0102 Lale1234 cnm peki sizin ki ilk emzirmede memeyi tuttu mu bugün ilk defa denedik ama tutmadi
Bernako Hiç korkma canım 25 haftalık doğup şu an abla olan Çok yakın tanıdığım var. Seninki bir de 32 haftalıkmış az kalmış zaten doğuma annesini çok yormak istememiştir. Sağlıkla al kucağına inşallah
Nisayaz 35+2 de doğum yaptım 13 gündür kuvezde benim bebegime de midesine hortum indirmisler ordan besliyorlar tam olarak fazla ememiyormus bizimde bir tek o sorunumuz kaldi emerse biberon taburcu edeceklerini söylediler
Lale1234 Nisayaz Nisayaz Biz taburcu olduk her an sizde olabilirsiniz geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda
Papatya17 seherbyrktr Rahim ağzı kısaydı hunilesme vardı serklaj yapıldı sonra bende böbrek taşı oluştu taş dusururken o ağrı doğumu başlattı dikiş patladı içerdeki sütüm geldi doğum oldu.
blueberyy00 Papatya17 çok geçmiş olsun sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza içerdeki sütüm geldi derken ne demek istediniz acaba
Selen_eymen Lale1234 34 hafta 2700 dogdu. Küvezde kalmadı. Ama sarıldıktan 1 hafta beraber hastanede yattık erken doğdu gu için sarılık olma ihtimali yuksek demişti. Sukur suan 7 yasında kılomuz fazla kendı rejim ya pıyor🙈
gulsah_2013 32+5 Te 29 uyumlu doğum yaptım preeklamsi ve suyun bitmesi nedeniyle 32 gün küvezde kaldı canım çok şükür bitti gitti
blueberyy00 Papatya17 anladım bende ilk defa duydum böyle birşey ne olabilir ki diyorum çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsun miniginix benimde sancılar gelip gidiyor sürdürüyoruz şimdilik erken doğum olmasın diye suyum baya fazla sekerimm var hayırlısı olsun hakkımızda artik