Mervepera Minnosbir_Anne kimlik değişimleri yeni olan birsey değil. Ve renkle olan birsey değil susmadiklari saklanmadiklari için yeni olmuş gibi gözüküyor ki açıkçası gerçek olanda var popüler diye yapanlarda var konuya gelirsek eğer öyle birsey olacaksa hormonsal oluyor zaten ne yaparsan yap olmuş olacak renklerle cinsiyet gelişimini baglastirmak yanlış ne yani bende mavi oldum olası sevdim erkek mi olayim🤦♀️🤣
Minnosbir_Anne Mervepera ay yok benimde en sevdiğim renk mavidir renkten ziyade kız yuruteci olduğu çok belli onun için ikilemde kaldım 😃 işte anne yüreği ne bileyim herşeyi düşünüyorum herşey için en iyisini arastirmaya çalışıyorum 😃 doğru bu tür şeyler hormonal bozukluk Allah muhafaza Allah korusun 🤲
Serpilbb Minnosbir_Anne renklerin cinsiyeti yoktur. Ben kızıma turkuaz aldım mesela. Kimlik oluşumunda pembe renk niye etkilesin ki
poyrazinannesi1 Uzmanlar yürüteç önermiyor, YouTube’da birkaç doktor videosunda denk gelmiştim, bir araştırın isterseniz. Rengine gelince bence hangi renk olduğu hiç önemli değil.