Umm_meryem yektanem25 Duyan kişiler de çok beğeniyor ismini ve hiç duymadıklarını söylüyorlar )) Allah subhanehu gönlünüze göre versin 🌸
Fatmaozdemir Afro-dit mitolojik tanrı evet 😅 mitoloji bizdeki efsaneler destanlar gibi bişey 😅 olsun nolcek
cemrekuyucu Aynı kararsızlık bende de vardı hatta sinirden ağlamıştım. Herkes biyandan isim öneriyor beğenmiyorum falan insan çok kötü oluyor :) Daha yeni yeni Kumsal ismine ısındım. Birden bire bu ismi koyalım dedik. İnşallah sizde içinize sinen bir isim bulursunuz en kısa zamanda..
Alyabebekk Karamela- Oğlunuza uygun düşünürseniz eslem, Emel olabilir. Onun dışında aysima, buse, mehlika
YeninesilAnne Karamela- cinsiyet öğrendiğim gün Beren ismine karar verdim. Daha önce de hiç aklımda yoktu aniden kararlaştırdik ve de çok içime siniyor 😍
asel35ece Karamela- ilk kızım Asel ikinci de Ahsen olacak nasipse bunlar dışında Beren, İpek, Gülce, Zehra, Hanzade gibi hoşuma giden isimler de vardı
__hamisbianne__222 Karamela- Ebrar, Erva, Eylül, Esma,Zehra, Asel, sahra, Hafsa,elif, bende kızımda çok zorlandım oğlumun adı Recep Ensar kizimada Eylül Erva düşündük ♥️🧿🤰🏻
suleesrky Alin, Lina ve Ayliz koymayın da ne koyarsanız koyun valla bu isimlerden gına geldi bu sene 😂
Elenafra Nazlı 💕 minik kızımın adı. Uzun süre tüm isimleri neredeyse taramıştım ama hiç biri içime sinmiyordu, bi sabah 5 dk içinde yine isim düşünürken Nazlı diye karar verdik. İçinize sinen ismi tez zamanda bulmamız dileği ile 🥰🌸
Kubra_elif_ahmet Karamela- İlki kolay oluyor benim ilk kızım Elif Şimdi ikinci olacak isim bulamıyorum gerçekten Allah yardımcın olsun seninde bacım