Karamela- Merhabalar. Eşimle anlaşmıştık. Erkek olduğunda o kayacaktı. Kız olduğunda ben. Oğlumuz Eymen oldu. Ama ben tekrar hamileyim ve kız çocuğunda çok zorlandım keşke erkeği ben seçseydim 😬. İçime sinen bir isim bulamıyorum. Kur’an da geçmesi önemli değil, sonuçta şeytan da kuran da geçiyor. Anlamı güzel olsun istiyorum. Var mı bana yardımcı olacak birileri ?😊 Bu arada tek isim istiyorum. Benim de çift ismim var malesef bunu sevmiyorum. Teşekkürler şimdiden 💐
asyaninanneyim Karamela- ben cinsiyet öğrenir öğrenmez asya olsun dedim eşimde tamam dedi asya koyduk. 9 ay düşünemezdim 😂cok yorucu olurdu
Emine1233 İkranur çok güzel bence kuran da da geçiyor anlamida güzel bende ilk oğlumu eşime bıraktım çınar koydu kiz bana ait dedim ilk çağla katacaktim sonra caz geçtim 4. Aydan beri ikranur olarak kaldı her şeyini ismine göre ayarladım bile
Tanem1 Emine1233 Bende ikranur düşünüyorum ilk kızımın adı Zeynep Nur 2. İkranur geldi aklıma ama son zamanlar ismin çocuğa tesir ettiğini düşünenler denim ikranur diye öğrencim vardı çok sessizdi ama bir o kadar akıllı ve zekiydi. Zeynepleride gozlemlemistim aşırı becerikli eli çabuk hazır cevap ve uslu oluyorlardı kızım 3 yaşına giricek masaAllah gittiğim heryerde söylüyorlar ne kadar akıllı ne kadar uslu diye güzel seçim o yüzden :)
Umm_meryem Kızımın adı İmara 🌸 Bin erkekten bir hayırlı hanım sahabe ismi. Diğer kızımın adı Meryem 🌸 Hansa, meva, hüma sultan, hanne, nuseybe, amira, afra isimlerini de tavsiye ederim 🤗
yektanem25 Umm_meryem imara ne kadar güzel bir isim bayıldım yaa benfe aslında sidra istiyordum ama eşim başka isim düşünmüş bile kız olursa eğer imara için çok direticem😍
Fatmaozdemir Karamela- biz defne koyuyoruz. Ağaç anlamından ziyade hem mitoloji de dafni var hem de anlamı ahlaklı genç kız demek
Afro-dit Fatmaozdemir canım bende defne koyacaktim ama vazgeçtim yunan mitolojisinden geliyormuş instagramda isimlerin gerçek anlamları diye bir sayfa var bak istersen orda daha detaylı yazıyor
Elifkc Karamela- Bizimde kızımız olacak Allah’ın izniyle. Biz Simay düşünüyoruz. Ama bu isme gelene kadar Demet, Hande, Lina ve Beren’i düşünmüştük. Allah kolaylık versin çok zor seçiliyor. Hatta bazen bundan bile emin olamıyorum 😁
Fatmaozdemir Afro-dit mitolojik tanrı evet 😅 mitoloji bizdeki efsaneler destanlar gibi bişey 😅 olsun nolcek
Umm_meryem yektanem25 Duyan kişiler de çok beğeniyor ismini ve hiç duymadıklarını söylüyorlar )) Allah subhanehu gönlünüze göre versin 🌸