Minnakelifim03 Bugun bebek arabası ve bisikleti aynı anda taşıdım çok ağırdı hatta bi ara belim çok ağrıdı 4 kat çıkardım. Şuanda belim epey agriyor ağır kaldırınca düşük oluyor mu. Bilginiz var mi kanamam falan yok. 12 haftalık hamileyim
Cicili123 Minnakelifim03 inşallah bir şey olmaz ama hamilelikte ağır kaldırılmaması , ağır iş yapılmaması önerilir . Güzelce dinlenin bence , sonrası için daha dikkatli olun derim naçizane
Svmbhc Minnakelifim03 Gecmis olsun oncelikle agrilariniz siddetlenirse doktora gorunmenizde fayda var keske o kadar agir kaldirmasaydiniz hamilelik donemi cok hassas bir donem
Minnakelifim03 Svmbhc saolun kızım kapıyı açmış ağlıyordu bende iki kere in çık yapmak istemedim ikisini de taşıdım dinleniyorum eğer ağrım artarsa gidicem doktora
SerraveAnnesii Bir kerede hemen bir şey olmayabilir ama gebelikte ağır kaldırmak, yukarıya uzanmak falan tehlikeli dikkat etmek gerekiyor
Leylasiva21 Minnakelifim03 çok küçük degil kanaman yoksa eğer dinlen dinlenince gecerse sıkıntı yok gecmese hemen acile git derim.
Girlpower Ayaklarını yukarı koyup uzan bikaç gün yataktan çıkma tam yerleşme zamanı ben senin haftandayken denizde yüzerken ani hareket yaptım diye kanamam oldu düşük yapıyodum az daha dikkat et canım
Minnakelifim03 Girlpower aa geçmiş olsun sizede daha dikkat edicem insaallah ağrım artmaz artarsa gidicem doktora
Suzan-mustafa55 Minnakelifim03 kuzum sen niye öyle birşey yapıyorsun ki allah korusunda biraz dikkat ya
Esra-m- Minnakelifim03 14 haftalığım geçen hafta biraz iş yaptım 7 aylık oğlum kucağımda uyuyor onunla uğraştım belim ağrıdı ertesi gün kanamam oldu bebişin eşinde kanama olmuş herşeyi yasakladi doktor. Demem o ki bişey olmaz demeyin sakının kendinizi
Minnakelifim03 Esra-m- geçmiş olsun bende korktum bi an insaallah bisey olmaz ama iki kere in çık yapmak istemedim 4. Kata çıkardım. Ağrım artarsa gidicem doktora
Eclina Minnakelifim03 gebelikte ilk 3 ay dikkatli olunması gerekiyor bebek iyice yerlessin tutunsun diye ağır iş yapmak kendini yormamak lazım dinlenin bir kaç birşey olmaz 🙏🙏