sacmalamakizim Pemberuya Amiiiin 5 aylık kızım var canım olmazsa bile üzülmem Allah isteyene ve olmayana nasip etsin.
sacmalamakizim Pemberuya Gebelik testi negatif canım kan verdim doktor belki adetin sokulemedigi için gelmiştir dedi adet söktürücü kullanicam büyük ihtimalle bir de spiral taktırmak istiyorum doktora sorucam
Gizmo55 Btl31 aaa bende 7günde çıksa çıkardı diyip tekrarlamadım kan testimi hiç haftasonu tekrarlasam mı kan testimi acaba ya idrar testinde çıkar mı acaba belirsizlik insanı yoruyor 🤷🏼♀️
Btl31 Gizmo55 kan testini tekrarla bence benim kanda çıkmasına rağmen çok yeni olduğu için kaset testte çok silik çıkmıştı var yok arasıydı
Bfduam Btl31 kaç gün gecikmede çıkmamıştı? Pemberuya merhaba canım,yazılmıştır senle:) adetine yakın mı enfeksiyon olmuştum gecikme sebebi bu olabilir mi diye sordum,sonra kaçıncı günde adet oldun?
Pemberuya Bfduam Yani o da olabilir dendi sağlık ocağındaki ebe tam bilemiyorum ☺️ beta her zaman böyle yükselir düşer mi bilmiyorum ki
Bfduam Gizmo55 ne olacağız biz ya böyle belirsiz, hamilelik olsa çıkmaz mıydı idrarda? Benimde bi hafta geçti idrar negatif.
sacmalamakizim Pemberuya Adet söktürücü kullanıyorum hâlâ olmadım doktor âdet olmazsan hormonlara bakarız demişti 😔
Bfduam Btl31 7,8.günler çıktı mı? benimde bir hafta gecikti idrar negatif. Adetime yakın batma vardı o geçti sonra sökülecek gibi kasıkların adet olucakmış gibiydi bir hafta sürdü o da geçti.
Sims4 Btl31 şu an benimde 2-3 gün gecikmem var ama testler negatif kan vermedim hala onda da negatif çıkar diye korkuyorum açıkçası ama sizinki baya sonra olmuş
Btl31 Sims4 aynen kanda da en az 15 gün sonra belli oluyormuş öyle demişlerdi bana geç döllenme olunca
Gizmo55 Btl31 geçen hafta verdim 1 hafta geçmişti canım 1,20 çıktı bu haftasonu olmazsa tekrar veririm hala regl olamadım senin de 15 günde belli olmuş belki çıkar bişey stres oldum 🥺
Gizmo55 Bfduam of sorma canım ya bi 10 gün olsun kan ver bence bende tekrarlarım bu gidişle kan testini 🤷🏼♀️
Bfduam Gizmo55 o.negatif çıkma korkusu yok mu… Mevsim gecişi mi dersin? Adete yakın her an gelecekmiş, sökülecekmiş gibiydim ped koydum, sonra geçti o belirtide, ondan öncede bir iki gün batma olmuştu. Sende nasıldı süreç?
Bfduam Alparslaninannesii amin inş, mevsim geçişinden mi bilemedim, bir hafta oldu benimde, durum aynı senle.