sacmalamakizim Adetten 6 gün önce 3 4 gün kırmızı kahverengi leke geldi dün adet olmam lazımdı olmadım bugün de olmadım dün adet olacakmisim gibi ağrım oldu belimde adetten 4 gün önce kaset test negatif kan testi de negatif?
Pemberuya sacmalamakizim Canm benim de Kasım ayında 7 gün reglim gecikti Enfeksiyon dan demişti Dr serum takmışlardi
Ela6161 sacmalamakizim hcg degerin yeterince yükselmemisse ne test de ne kanda belli olur. 1 hafta bekle yine yap test
Btl31 Bende gecikmem olmasına rağmen kan tahlilide yaptırdım normal test de yapmıştım çıkmadı doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde kanda göründü. Çok küçükse görünmeyebiliyormuş kandada.
Bfduam Btl31 kaç gün gecikmede çıkmamıştı? Pemberuya merhaba canım,yazılmıştır senle:) adetine yakın mı enfeksiyon olmuştum gecikme sebebi bu olabilir mi diye sordum,sonra kaçıncı günde adet oldun?
Sims4 Btl31 şu an benimde 2-3 gün gecikmem var ama testler negatif kan vermedim hala onda da negatif çıkar diye korkuyorum açıkçası ama sizinki baya sonra olmuş
sacmalamakizim Pemberuya ama kanda enfeksiyon vardı zaten 1 gün yattım atlattım onu kontrole gittiğimde dahiliye doktoruna sordum anlattım hatta kadın doğum doktoruna git bu benim uzmanlık alanım değil ya düşük yapiyorsundur ya da gebelikte dedi.
Pemberuya sacmalamakizim Aynen belkide kimyasal gebelikti benimde çünkü Dr tam net bişey demedi canm betam 3.72 falan olmuştu
Pemberuya sacmalamakizim Gecikti tam 7 gün canm ama işte ilçede olduğum için çok üzerine durmadı buradaki hastane
sacmalamakizim Pemberuya Amiiiin 5 aylık kızım var canım olmazsa bile üzülmem Allah isteyene ve olmayana nasip etsin.