Madonna Canım bende makyaj yapar öyle giderim diyordum ama benden önce arkadaşım doğum yaptı o makyajlı girdi ve çıktığında makyaj akmiş çünkü ağlamış tabi makyaj diye birsey kalmamış o yüzden bende yanımda götürmeyi düşünüyorum. 😊
MihrimahVeAnnesiii Romantikkedi Yaa zaten bir meleği kucaklayacağınız için sizden güzeli olamaz o an 🥰
Aryaablaoldu Romantikkedi Hamilelikten öyle hissediyosun bence bi kadının en güzel dönemlerinden biri hamilelik 🥰
Romantikkedi Aryaablaoldu benimki zor oldu ya hep ağladım ben bu süreçte bi sürü sıkıntı yaşadım ama atlattık çok şükür bebişimizle belki yaşadıklarımdan dolayı da öyle hissediyor olabilirim 😇
Tubaberen Romantikkedi bende yaparak girdim bütün gözüm akmış ve şişmiş olarak çıktım masef . Aciyi hissetmesenizde gözleriniz akıyor acidan . Ve rimeli olduğu içinde sismisti gözüm. Çıkınca bence 5 6 saat sonra yürümek için kalktığınızda yada bir yakininaza yaptırın bende öyle yapacağım 8nsallah bu sefer🌸
Tubaberen Romantikkedi yok acı hissi olmuyor tabiiki ameliyat sırasında ama gözlerden yaş akmış oluyor hissetmeniz bile acidan akıyor
Aryaablaoldu Romantikkedi yarın hepsini unutucaksin o mis gibi kokusunu içine çek biticek her şey. Anlatılmaz yaşanır 🥰 inşallah sağlıkla kucağına alırsın doğum sonrası da çok rahat geçer inşallah 🤲
Mihriballim İpek kirpik yaptıracağım doğuma yakın normal sezeryan belli değil 😀😀 bı kaşlarimi azıcık farlarim bı allık tamamdır 😀😀
Mihriballim Romantikkedi ilk kızımda sezeryandi kirpik taktirmistim yine 😀😀 ruj bile sürdüm ahahaha allık göz altı kapatıcı . Bunda azıcık daha sade olayım dedim 😀😀😀🤭
Serkuz Romantikkedi bana tokami bile çıkar dediler kupeme kadar almışlar di.makyaj zaten aklıma bile gelmedi sancidan 😄