Tombulanne yani zaten zamani gecmis ama ayrintiliyi yaptirin derim herseye hazirlikliysaniz dogum sonrasi supriz olmaz ben 2 li testi yaptirmistim hemde ozaman cinsiyetinide erkenden ogrenmis oldum ayrintiliyida yaptirmistin
2-3-4 test
Muhasebeciana 13+4 de hem kalmış olur muyum ikili test için, yaptırmak için geç kaldım gittiğim de 13+4 olacak bir bilginiz var mı
Ozgekaraoglu iğne olmuşsunuz 2 defa oğlunuz pozitif diye neden mecbur dediniz bizdede kan uyuşmazlığı var
Tombulanne yetmez…
Kubos01 bilmiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum sanki önceden ne oldugunu bilirsem kendimi adapte etmek ona göre bilgilenip hayatımı şekillendirmek daha kolay olur gibi geliyor 🙏🏻
Bende kararsız kaldım çünkü çok şükür bir risk yok. Ama neolur be oomaz diye kararsızım. İlk oğlumda yaptırdım 3 lü test çok şükür sonuç da iyidi oğlum da iyi. Yaptırdıkdan sonra sonuç olumsuzsa yapılacak müdahale edilecek de olmuyor sadece öncesinde bol bol stres olucak gibi geliyor. Ama ayrıntılı ultrason kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. Kararsız kaldım
Tombulanne evet yeterli. Ben 2 li yaptırmıştım ama ilk gebeliğimde bebeğimin beyin gelişimi olmamıştı anensefali teşhisi konmuştu o yüzden yaptırdım. Doktorum diğerlerine gerek duymadı. Ayrıntılı yaptıracaksan onlara gerek yok dedi.
aannepandaa doktorum da bize bırakınca kararsız kaldım oda sadece ayrıntılı yeterli demişti. O 2. Bebeğim de gerek duymadım. Buarada bebişinize de Allah sağlık versin inşallah
Tombulanne canım benim doktorum ikili yaptı bana herhangi birşey de çıkmadı testte herşeyi m normal ucluye yada dörtlüye gerek duyarsa yapıyor lar
Bizde de kan uyuşmazlığı var hamileyken mi iğne oldunuz 🧐 bu konu kafama çok takılıyor
Tombulanne ilk gebeliğim sonlandırıldı bebeğim yaşamadı ama şimdi 10 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. 😍 Rabbim hepsine sağlık selamet versin.
kedisever11 ben en son 12+6 diye biliyorum 2 li test icin ama 2 liyi yaptirmayanlar 3 luyu ondan sonraki haftalarda yaptiriyo sen tam zamaninda gelmissin demisti bana doktorum 11+6 da gitmistin ben