Durubebegim alcang satın alınacak büyük ihtimal ya canım istanbul fiyatlarına göre orası daha uygun bence
Kubos01 Durubebegim maalesef Adana da artık çok pahalı Turgut özel minimum 800 900 bin oda küçük evler minimum yani
Alparslaninannesii Durubebegim Adanada yaşıyorum sarıçam tarafı yeni evleri biraz küçük olabilir ama güzel kaymakamlığın orada ablam oturuyor
Saadetali Ve yillarca adanada dogup büyüğüm bi yerdi.kenan evren turgut ozal guzel.yerler.suan daha cok turkmenbasi bulvari civarı gelismekte güzel yerler .iki şehirde uygun sehirler evet sicak ama maddi acidan iyi yerler
Durubebegim Saadetali Ablam Adana’da yaşıyor o biraz daha sapa bir yerde sizin dediğinizi o da diyor👍
glsmsny Durubebegim evet cok guzeldır memleketımız. Ben Karabük’teyım eşimden dolayı. en kısa zamanda Erdemli’ye tayınımızın çıkmasını beklıyoruz 😌
Saadetali Durubebegim Benim tercihim mersin olurdu beni daha cok mutlu eden bi yer denizden de kaynaklı olabilir🥰
gulsumm1 Durubebegim tabi ki Adana da özal birde Menderes tarafı çok güzel özal da hersey ayağınızın altında orda yaşayan biri olarak söylüyorum ama sıcağı çok kötü 😂😂🤦🏻♀️
Zeytininannesi01 glsmsny Erdemli Yenişehir hastanesi doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı ocak sonrası zamlanacak diye duymuştum
glsmsny Zeytininannesi01 maalesef bılgım yok. Eşimden dolayı Karabük’te yaşıyoruz. Ama kadın doğum doktorunun cok ıyı olduğunu duymuştum. Özgür tökmeci instagramdan takip edebılrsın. Erdemli’de doğum yapsaydım ben de yenısehıre gıderdım.
Defneeedemet Durubebegim adana çukurova seyhan ilçeleri yenibaraj semti türkmen başı semti turgutözal semti süleyman demirel semti var bak aklıma gelenler bunlar