Durubebegim Kızlar Adanalı Mersinli varmı aranızda Mersin ve Adanın en elit ilçeleri hangileri😍 En kısa zamanda oralara taşınmayı düşünüyoruz😉
Durubebegim umutluanneadayi Mersin’e tatile gelmiştik Erdemli’ye Şimdi de eşimin iş dolayısıyla o taraflara taşınmayı düşünüyoruz
alcang Durubebegim genelde. Eski yapıları da var. Semtine göre yani. Ama ciddi anlamda pahalı. Kira mı satın mı alcaksınız bilmiyorum ama
Armess_loya İki ili de bilmiyorum kuzum Ama adana ve Mersin çook sıcak oluyor Allah kolaylık versin hakkınızda hayırlısı olsun🌸
umutluanneadayi Durubebegim Erdemli tarafına gideceksiniz tece derim hem erdemliye yakın hem mezitliye ☺️
Saadetali Durubebegim 4 yil üniversite icin mersindeydim pozcu biraz kalabalik ama guzel daha sakin nezih yer isterseniz mezitli viransehir taraflarına bakmanizi oneririm
Durubebegim alcang satın alınacak büyük ihtimal ya canım istanbul fiyatlarına göre orası daha uygun bence
Zeytininannesi01 glsmsny Erdemli Yenişehir hastanesi doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı ocak sonrası zamlanacak diye duymuştum
benimmdunyamm Durubebegim Mersin’in en güzel yeri Mezitli pozcuda güzel ama kalabalık Mezitli Yenişehir tarafları sakın
maviananas Durubebegim bende adanalıyım pek elit bir ilçe değil ama merkez ilçe olması nedeniyle Seyhan da güzel