Minnosunannesiii 2. Hamileliğim ikisi çok farklı belirtiler. İlki kız şimdiki erkek. Genel bahsedeyim. Kızımda kese yuvarlak oğlumda fasulye. Biri solda biri sağda duruyordu ultrason görüntüsünü kastediyorum kafa şekilleri farklı.
Kızımda 9 ay mide bulantısı çektim oğlumda bulantım hiç olmadı şu son 2. 3 haftadır biraz başladı. Umarım devam etmez 🤦🏻♀️ kızımda ekşi baharat acı full yedim oğlumda acı mideme dokunuyor eşki gene seviyorum bide ekstra tatlı şeyler yiyesim geliyor hep. Kızımda pek tatlı yememiştim hatta hiç canım istememişti. Kızımda ağrım pek hatta hiç yoktu. Bu gebeliğimde sırt ve bel ağrım, çok var. Kızımda bulantıyla başlayan serüven oğlumda baş ağrısı ile başladı. Başımı yerden kaldıramıyordum ilk dönemi söylüyorum. Kızımda uyku hali vardı mayışıktım bunda daha aktifim. Evde başka bir çocuk olmasının etkiside olabilir tabi ki. Aklıma gelen bunlar 🤗
İkisini de cinsiyetini rüyamda görmüştüm bu arada 😄🧚♀️💙 içimden geçende öyleydi Rabbim gönlüme göre verdi darısı sizede isteyen herkese de. 💙💙