Dilaraa1 Kızlar 32+2 yim 30 dan sonra geçmem bilmeyen bel ağrıları başladı özellikle sağ tarafım 🙄 bugünde öyle zor yürüyorum bide bacağıma vuruyor agrisi panik atağım da var öyle olunca panikliyorum bu agrilar normal dimi
Busra2013 Dilaraa1 normal cnm bende o haftalarda basladı benım kasık agrıosı vajına bel öldütüo benı doktor normal dıo bendede panık atak var dırek turlu turlu kotu seyler dusundum acıle gıttım normal dedı acılma vs yoj dedı sende rahat etmıosan bu gıt baktır
Mucizem_211 Dilaraa1 bizde Allah nasip ederse yarın 32 haftalık olacaz bugün uyandığımdan beri bel ağrım var hemde çok inşallah doğum belirtisi değildir Allahım hiç bu kadar ağrımamışttı 😔
swetty_18 Dilaraa1 benımde sabahtan berı gecmeyen bı bel agrım ara ara bacagıma vuruyo.doğurcam dıye bende cok korkuyorum umarım dogum belırtısı değildır
Dilaraa1 Busra2013 bu panik atak zaten mahvetti bacaklarım sızlıyor panikliyorum ne kadar saçma bi durum ya of
Busra2013 Dilaraa1 gel bıde bana sor 34+5 haftadsyım dogum yaklasıo ben tansıyon olcunce bıle panıkten kalbım gum gum atıo tansıyonum yuksekmı bebekte bısılı cıkck dıe normal dogum olck kalpten gıdetım dıe cok korkuım
SayeMom Dilaraa1 dogum hikYrmi bile yazdim yemek yaparken belimle popo arasına girdi ağrı hiç gitmedi nefed aldirtmiyordu🤣
Busra2013 Dilaraa1 aynı bende oyleyım allah yardımcımız olsun ınsallah bu panık atak dogumda bızle beraber gelmez
Busra2013 Dilaraa1 sakın olmaya calıscz bol bol duanetcz doguma gıderken bol bol nefes egzersızlerı yapcz sendede carpıntı kalp atım hızı varmı