O kadar kötüyüm ki arkadaşlar dün gece covid testi verdik ve maalesef pozitif çıktım.
Cuma günü boğaz ağrım kırgınlığım vardı evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum diye normal griptir diye düşündüm. Neredeyse 1,5 hafta önce doktora kontrole gitmiştim onun dışında salı günü de vitaminim bitti diye eczaneye gidip gelmiştim. Nerede nasıl bulaştı hiç bilmiyorum. Doğuma gün sayarken başıma gelenlere hala inanamıyorum. 35+1 haftalık gebeyim.Testim pozitif çıkınca sabah hemen ambulans geldi hastaneye götürdüler. Hastane de tahlilden sonra yatış önerdi. Covid ilacı ve oksapar yaptılar. Normalde yatışı kabul etmeyecektim ama ya eşim işteyken kötü olursam diye korktum. Bi de kanda pıhtılaşma yüksek çıkmış siz bilirsiniz isterseniz yatmayın dediler ama yattım. 14 gün hastanede gözetim altında olacağım. Rabbim herkese şifa versin. 2 aşım var hatta bu cuma doktoruma kontrole gidip 3.aşıyı da soracaktım ama nasip değilmiş.
Buraya niye yazıyorsun diyeniniz olabilir. Sadece uyarmak istiyorum.
Ben doktor kontrolünden başka dışarı çıkmıyordum kimseyle görüşmüyordum market alışverişi olsun diğer alışverişler olsun hep Online yapardım. Belki kargodan felan da geçmiş olabilir. Size söyleyeceğim tek şey dikkat edin ve anneniz dahi olsa kimseyle görüşmeyin. Eve gelen kargoları dikkatli açın.