zamloss123 Yarın 20 hafta oluyoruz ben hala hiç bişey hissedemiyorum çok korkuyorum en son 2 hafta önce sağlık ocağında aşı olurken duydum kalp atışlarını acaba bir şey mi oldu diye içim rahat etmiyor doktor randevuma da 2 hafta var sizler ne zaman hissettiniz
Mihri-balim_ zamloss123 ben 18haftada hissetmeye baslamistim canım doktor randevunu erkene al bence bi git.Yada sakin bı yere geç sol tarafına yat bı dinle bakım bı saat kadar
SimgeTuna zamloss123 İlk gebelikte 22-24. haftaya kadar hissedememek normal diyor doktorlar. Kendini strese sokma 😊
Azra_Mom zamloss123 canım sade madensuyu içsene bilmiyorum her bebekte varmı bu ama benimki bayılıyor buna sanırım 1 saat hareket etmesin sodayı içmeye başladığımda içerde halay çekiyor sanki hergün böyle günde 1 tane içtiğim için emin oldum yani normalde de hareketleri var sürekli ama soda içince daha bir farklı oluyor dene bakalım belki işe yarar
zamloss123 Mihri-balim_ uzanıyorum dinliyorum bazen ama bilmiyorum hareket ediyor da ben mi anlamıyorum ilk gebeliğim
Ozlem2206 Mihri-balim_ herkes sizin gibi 18.haftada hissetmiyor ki boşuna korkutmayın kızı 24e kadar yolu var bu iç karınla alakalı @zamloss123
Baldandamla zamloss123 İlk gebeliginiz olduğu için geç hissedebilirsiniz hareketleri ayırt etmeyede bilirsiniz portal ve meyve suyu yiyince hareket ediyor genelde
Mihri-balim_ zamloss123 evet belki anlayamayabilirsin bide karın eti kalın olursa ondan da geç hissedilebiliniyormus
Azra_Mom zamloss123 ilk hareketini 15.haftada hissettim balık kaydı sanki içimde öyle bir histi sonra pıtpıtlar başladı düzensiz şekilde 19 itibariyle her gün hissetmeye başladım şimdi 22+5 haftalığız
Mihri-balim_ zamloss123 yani sanki bişey kayiyomus gibi böyle pıt pıt ediyo tarif edebildim mmi bilemedim 😂
Madonna Bende 21. Haftada hissettim canım böyle arada içimde kayan birsey hissettim sonra bağırsaklarımin hareketi sandım ama değilmiş. Hiç kendini korkutma sağlıklıdır bebişin hissedersin yakında 😊
Bebetonunannesii Bnm ilk gebeliğim Bnde senin gibi hep tedirgindim çünkü hissetmiyordum. Ama 20. Haftadan snra hissetmeye başladım. Bnce bu haftayı da bi bekleyin çünkü ilk gebelikte hemen hissedemiyormuşz.
Mihri-balim_ Ozlem2206 kiz kaçıncı haftada hissettiniz diye sormuş bacım iyi okusana ne korkutmasi iyimisin allah Allah 😒