Saliha03 Nazelifff evet olabilir açık renkte olduğu için acele etme sancının gelmesini bekle. Eğer kanamaya kahverengi akıntıya dönerse doktora gidersin kaçıncı haftadasın bide
Pirayeada Nazelifff yoğun kıvamlı parlak jöle gibiyse nişan iç çamaşırım dolmuştu akıntı gibi değildi
Nazelifff Saliha03 38+4 haftalığım normal vajinal akıntıya benzemiyordu bide ben zaten fitil kullanmıştım akıntım bitmişti sabah gelince çok şaşırdım dün de karnım çok sertleşiyordu
Ugurbocegim Pirayeada aa nişan öyle mi oluyormus ben sadece pembe veya kahverengi leke olarak biliyorum bekliyorum akıntım çoğaldı benim de merak ettim
Pirayeada Ugurbocegim evet açık sarı kan bile ypktu ben anlamadım bi gittim doktora sen doğurmak üzeresin dedi
Nazelifff babynil bende pembelik yoktu ama normal akıntıdan farklı olduğu için tereddütte kaldım bende
Ugurbocegim Pirayeada sancı oluyor mu peki nişan geldiği zaman doktorun öyle söylediğinde sanciniz var mıydı?
Saliha03 Nazelifff Tamam normal doğum haftasına gelmişsin nişandan sonra 10 12 saat bekleyebilirsin ama sen yine de akıntına dikkat et ve sancının gelmesini bekle gelmezse de bi nts ye girip açılma varmı diye bakarlar hastanede
Merrrry Kızlar pembemsi akıntı geldi az önce benden başka belirti yok su gelme falan nişandan sonra doğum hemen olur mu? Perşembe randevum var bekler mi sizce? 36+1 im
Nazelifff Saliha03 tamam canım teşekkür ederim 11 de gelmişti akşam 9-11 arası tetikte olayım o zaman
Nazelifff Merrrry valla 10-12 saat diyorlar canım bende de henüz çok belirgin bi sancı yok takip et sende
Saliha03 Nazelifff Kesinlikle hareketlerinide kontrol et ama kendini riske atma hiç bir şekilde bebeği kendini kontrol et