Baranbebek Dün gece sancılarımdan ötürü acile geldik rahim ağzım 19 mm ye düşmüş yatış yaptılar hemen. Ve bı sancı önleyici ilaç. Bebeğim 25+3 günlük. Sancım düne göre az ama böyle devam ederse sevk edecekler araştırma hastanesine. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi yeterli değil maalesef. Artık elimden gelen hiçbir şey yok. Yapabileceğim her şeyi yaptım bebeğim için
Gokcennnn Baranbebek korkma sakim keske basta eğitim araştırmaya gitseydin. Benimde sancm vardi 10 gun yatıp çıktım serumlarla durduruyorlar
Serdem304 Baranbebek çok geçmiş olsun 🙏 korkma doktorlar elinden Geleni yapacaktır eminim sende yapmışsındr gerisi Allah’a kalmış, moralin yüksek olsun, 19 mm çok aşırı kısa değil, iğne vs ile destek olurlar.
Gly37 Baranbebek Allahim yardimcin olsun uzulme bende serklaj liyim heran bu korku cok kotu senin ne yasadigini bilen biri olarak sabret insallah bebek dogsada kismeti varsa yasar ay olarakta iyi bu aydaki bebekler guclu olur derler kuveze alirlar sen uzulme dahada etkilenmesin bebek
Baranbebek papatya56 evet Serklajlıyım. Bugün 9 gün oldu olalı. Allah razı olsun hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah. Sevk oldum şimdi yola çıkacağız. Artık Rabbim ne dediyse o 🤲
benimmdunyamm papatya56 aaa anladım anneme yıllar önce bendeyken atmışlar benden önce 3 çocuk düşürmüş annem bende dikis atmışlar dusmeyeyim diye saglikli zamanında doğmuşum neyse ki
Baranbebek Gokcennnn bulunduğum sehirde araştırma hastanesi yok iki haftadır ilaç tedavisi alıyorum fayda etmiyor maalesef. Ama Allah’tan ümit kesilmez O nun dediği olur.
nurunhayali Korkma kuzum bende serklaj var 23. Haftada yapıldı şuan 12 mm ile duruyoruz 31+3 haftalığız. Stres yapma. Ağır iş yapma yat sürekli kendini motive et. Korkutma kendini 😇
Baranbebek Serdem304 elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışıyotum dediğiniz gibi Allah’ın dediği olur her zaman. Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için. İnşallah güzel haberlerle pozitif doğum hikayemle bir gün yazarım yine buraya cesareti kırılmış umudunu kaybetmiş bütün annelere umut olurum moral olurum. 🤲
Tuubic Ben de 24. Haftada serklajlandım,şimdi 30+5iz ,bugün kontrole gittik resmen bebek dikişin ucunda,iyi ki vaktinde tedbir alınmış diye dua ediyorum.Doktor ciğer geliştirici iğneye başlattı.Durumu ben gibi olan var mı?
btlaksoy Tuubic merhaba canım. Ben de sen gibi 23. Haftada serklaj oldum. Şu an 30 um. Doktor dikişin ucunda olduğunu nasıl anladı? Ya da sen bir şey hissettin mi? Batma, ağrı vs. Ciğer geliştiriciyi son çıkmazda vuruyorlar bildiğim kadarı ile açılman ya da sancın mı oldu?
Aidabagiroffa Tuubic ayni ben.Azeriyim. 12.haftamdan itibaren kisalma var.28mm le 18.haftamda tikis atildi.wuan 31.haftadaym.26mm dusmus.doktorum cocuk 40 haftalara kadar gidemez.ciger gelistirici iyne yazdi.24 saatdan bir vurdurdum suan
Tuubic btlaksoy çok teşekkür ederim,geçmiş olsun size de.Bugün kontrole gitmiştim ultrasonda gördü.Zaten son birkaç gündür dikişlerde batma ve ağırlık hissediyordum geceleri de regl ağrısı gibi ağrım oldu biraz.Ciğer geliştirici vurdurmaya başladım 12 saatte 2 kere 2 şer doz şeklinde.
btlaksoy Tuubic İçinizi ferah tutun, sabredecek kuzucuk inşallah. Ciğer geliştiriciyi önlem amaçlı yapmışlardırz. Sizin gibi ben de vajinada baskı, regl ağrısı hissediyorum iki hafta sonra kontrolüm var bakalım neler duyacağız. Sizden de güzel haberler duyarız inş.
aasesa Bende serklajlıyım ve şükür 35+1 i gördüm. Hala bekliyorum. Dinlenmeye çalışın, moralinizi bozmayın 🙏🏻 Allah büyük 🙏🏻🙏🏻
Tuubic aasesa çok teşekkürler.Allah hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin ❤️
Mucizehonay aasesa canım bizede dua ett bizde görelım o haftalırı nasıl geciyor günleriniz ne ilac kullanıyosunz