ayisigi3 https://resimyukle.io/r/sssDCj3tFC Kızlar reglime 4-5 gün var sabahki erken gebelik testinde böyle çıktı çok silik bir çizgi 🙏🏻🙏🏻
Hira6565 ayisigi3 hayırlı olsun canım gözün aydın hamilelik var gibi adetinin geçmesini bekle bence sonra kan tahlili ver öncesinde verince insan çok gidip geliyor stresli oluyor o yüzden günün geçsin git kan ver bence var sağlıkla gelsin minnak 🥰😍❤️
ayisigi3 Aminnn canım çok teşekkür ederimmm 🙏🏻🙏🏻 İlk bebeğimi 21. Haftada kaybetmiştim. Şuan öyle stresliydim ki inşallah kimyasal değildir 🙏🏻🙏🏻💗💗 hala inanamıyorum 💗💗
Mihri-balim_ ayisigi3 yaa rabbim buna ömür versin inşallah sağlıklı bi sekilde 🙂 kan testi ver 4-5 gün geçtikten sonra çünkü bazen testte cikiyi idrarda cikmiyo bnde öyle olmuştu o yüzden adetin geçsin öyle kan ver 🥰
ayisigi3 Mihri-balim_ aminnn çok teşekkür ederim canım moral verdiniz 🥰🙏🏻 Beklemekte fayda var önceki gebeliğimi de çok erken öğrenmiştim. Dediğin gibi 2-3 günde 1 beta hcg artışı için kan vermek durumunda kalmıştım. Hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsin 💗💗
ayisigi3 Hira6565 evet canım ben de erken öğrenmiştim ilk gebeliği 2 günde 1 artış için kan vermek durumunda kalmıştım. Çok teşekkür ederim moral verdiniz 🥰🙏🏻🙏🏻💓💓
tiniminihanim_ ayisigi3 Erken öğrenme hissi berbat. Bende pişman oldun keşke adetimi bekleyip kan verseydim diye😃 Stres üst safada oluyor ya.
Hira6565 ayisigi3 rica ederim canım dua et banada inşallah benimde bebeğim olur bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim
ayisigi3 Hira6565 canımm hemencecik enn sağlıklısından bir bebiş nasıl etsin sana da inşallah 🙏🏻🙏🏻 Güzel haberini duyarız burada 🙏🏻🙏🏻💗💗
Mihri-balim_ Mihriballim ay evet bı benim aklıma geldi saniyidum bu isim hahaha 😂😂 kızınızin adı Mihrimah mi olcak ben ona mihribalim diyorum karnımı severken
Mihriballim Mihri-balim_ 😀😀🙏 evet benim kızımın adı Mihrimah Sultan 5 yaşında 🥰 şimdi Mihrişah doğucak inşaallah 😀😀 bende sadece benim aklıma geldi diyordum yıllardır 😀😀
Mihri-balim_ Mihriballim hahaha hay maşallah çok güzel isimleri Mihrişah da güzelmiş hee 😂 Mihrimah bayılıyorum isme
Mihriballim Mihri-balim_ 😀😀 Yaa gerçekten çok güzeller Mihrimahlarin hepsi o kadar güzel o kadar bal oluyorlar ki sağlıkla kucağına al inşaallah isim karakteri etkiliyor işveli cilveli narin ama aşırı güzel oluyorlar 🥰❤️ bu yüzden bu minnoşada Mihrişah dedik 🥰🙏