Elabadeninannesi Ceylinim sizin 2.sanırım daha zor olur size benim ilk bebeğim ben o dönemlerimde hep yattım uyudum ama siz yemeğiydi ödeviydi derken yatıp dinlememZsnz de
Ceylinim Elabadeninannesi evet ikinci canım ilk kızım 3 yaşına daha yeni girdi çok şükür daha ödev muhabbetine baslayamadik ama çok hareketli saolsun kayınvalidemle aynı binadayiz çalışıyorum zaten orda yiyoruz ikincide artık evimde yapmaya basliycam inşallah bakalım zor olacak mı 🤔
Elabadeninannesi Senayuzuntass ben 2kere öksürük oldm bebek hiç rahatsız olmazmş ben doktora sordum sarsılmıyomuş bile merak etmeyin
Babymam Ceylinim soğukta o yataktan kalkıp gelmek zor insanlarla uğraşmak zor hiç canım istemiyor varya memur olmasam özelde çalışsam çoktan bırakmıştım işi 😬
Ceylinim Burcuk pazar günü 12 hafta olucaz inşallah ara ara bacak kasılmaları oluyor ama uykuda değil henüz başlamadı yani 😊
Ceylinim Babymam ben bide balık fabrikasında çalışıyorum gıda teknikeriyim burasıda soğuk kat kat giyiniyorum 😬
Babymam Ceylinim Allah yardımcın olsun bizim burasıda pek sıcak sayılmaz ama senin durumunda değilim iyiki birde balık sevmeyen biri olarak hamilelikte çok kötü nasıl yapıyorsun🤔
Ceylinim Babymam alışkanlık oldu herhalde koku falan almıyorum birde bildiğin balık değil yurt dışından gelen balık kiymasini isliyoruz suşi restoranlarına büyük marketlere falan hazır ürün yapıyoruz saol bu arada canim 😊