Ceylinim Burcuk 😊 çok şükür şimdilik uyku problemim yok zaten aşırı uykum var heran kafayı bir yere koyup uyuya bilirim o potansiyele sahibim 🤣
Elabadeninannesi Uyku şimdiden yok kızlar lavaboya gidiyorum geliyorum yine lavaboya gidiyorum yine yine yine derken sonra sabah oluyo acıkıyorum toplasanız en fazla 2-3saat uyuyorum
Ceylinim Elabadeninannesi kaç haftaliksin canım ben pek çıkmıyorum tuvalete neden bilmem hamile olmadan önce daha çok çıkardım garip 😊
Ceylinim ZuhalAkman az kalmış canım senin ama birazda doğduktan sonra uykusuz kalırsın ki o zaman uyku daha tatlı oluyor sonra geçer 😊
Elabadeninannesi Ceylinim 33+3 ben aşırı su içiyorum sulu şeyler yiyorum bu sefer klozetle kardeş oldum görmek istemiyorum artk o derece o sifon sesi bile itici geliyo bana artık 🙈🙈
Ceylinim Elabadeninannesi tuvalete girmek istifra etmekten iyidir diye düşünmekteyim canım bunada sukur bende istfradan gelemiyorum 😊
Elabadeninannesi ZuhalAkman normal mi olucak sezeryan mı benim arkadaşım yeni doğum yaptı ben dün formda görmştm yazını kanala girmemişti onunda bebeği o sezeryan oldu ki 41 haftalık doğum yaptı inşallah Allah gönlüne göre nasip eder hayırlısıyla alırsn kucagına doğum yaparken bizler içinde dua et
Elabadeninannesi Ceylinim 4ay boyunca bütün gün istifra eden biriyim ben gece gündüz ama kızım için değer hepsi Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bu yaşananlar gelip geçici.
Ceylinim Elabadeninannesi aynen canım bence de değer ama hamileliğin en kötü yani olduğunu düşünüyorum 😊
ZuhalAkman Elabadeninannesi pazartesiye kadar gün verdi kendiliğinden olmazsa suni sancı denicez oda olmazsa mecbur sezeryan
Senayuzuntass Bende sabaha kadar uyuyamadim kızlar hasta olmuşum niğde bulantısı nezle öksürük mahvoldum resmen
Ceylinim Senayuzuntass geçmiş olsun canım çabuk iyilesirsin inşallah portakal falan yemeye calis ıhlamur iç limonlu çay falan
Elabadeninannesi Ceylinim sizin 2.sanırım daha zor olur size benim ilk bebeğim ben o dönemlerimde hep yattım uyudum ama siz yemeğiydi ödeviydi derken yatıp dinlememZsnz de
Ceylinim Elabadeninannesi benim 8 temmuz görünüyor kısmet ablası gibi olursa 18 temmuzda doğar 🤣🤣 ilk kızım 7 Aralık diyordu doktor 17 Aralık'ta doğdu 🤣
Elabadeninannesi Senayuzuntass ben 2kere öksürük oldm bebek hiç rahatsız olmazmş ben doktora sordum sarsılmıyomuş bile merak etmeyin