Selin12- Omerhuma gerçekten bu uygulama çok ama çok güzel burada 18 yaşından büyük refakatçi yoksa eğer gerçekten çok güzel bir uygulama
Omerhuma Selin12- bana bir gun onceden yatış yapacaksın dediler sizde mi bir gun onceden yats yaptnz, çarşamba ogleden sonra gelin yatisiniz yapilsn, perşembe gunu de dogum dedilr , ama saati demedilr
Omerhuma Selin12- anladim, suan hastanedeyim, benden once bi arkds daha giris yapti ds bugunden icin yatis verdiler dogumu yarinms, doğum oncesi acilden giris yaptrdilr son muayene kontrller icin, bende çarşamba yatis yapcam bakalım
Selin12- Omerhuma ben daha taburcu olamadım bence gelirken yanınızda ketil getirin çok işe yarıyor eğer sutnuz filan gelmezse buradan mama takviyesi yapıyorlar ve benden size tavsiye bebek bezini fazla fazla koyun alabilecek bir yer yok maalesef burada ben 20 tane koydum yetmedi yan taraftan aldım maalesef
Selin12- Sara_4747 benimle burada sezeryan ile doğum yapan herkesi 48 saat tutuyorlar saatini durdurmadan çıkartmıyorlar
Ela532 Canim gözün aydın dogum anında herseyi hissettin mi bide ağrılar adet sancısı benzeri birsey mi