Selin12- Bugün acil sezeryan a alındım başaksehir cam sakura şehir hastanesinde Allah hepsinden razı olsun ebeler doktorları anestezi doktorlar bebek doktorlar hepsinden çok ilgililer bu hastane ile ilgi sorusu olan varsa cevaplaya bilirim
asellmom Selin12- bende dün akşam saatlerce çam sakura kadın doğum acil bölümündeydim. Çok ilgililer gerçekten sen onlara iyi yaklaşırsan onlarda iyiler. Bende orada doğum yapıcam İnşaAllah. Tekli odada mı kalıyorsun yoksa çiftli odamı bide eşin bebeğini nerede ve kaç dakika görebildi sen eşinin bebeğini ilk gördüğü anı görebildinmi
Omerhuma Selin12- aradgm yorum cok sevindim bende Perşembe gunu orda dogum yapacagm sezeryan, Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün bebisiniz .
Sara_4747 Selin12- nasıl 3 sezeryan bende 9 şubat a 3 sezeryan olacağımda biraz korku biraz heyecan biraz duygusallık farklı bişi.. Allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada z☺️
Selin12- 1kbrylmz kanamam oldu ve sancim fazlaydi onun için 3.sezeryanim diğer dikislerim patlamasın diye
Nslhn15 Selin12- merhaba kim yaptı sezeryanınızı? Aneliyata kadar süreç nasıl gitti kaç kişi baktı takiplimiydinzi??
Selin12- Nslhn15 acilde ki doktor girdi yanliz ismini bilmiyorum . Acilde öncelikle nst ye bağlandım daha sonra imza işlemlerini tamamladım daha sonra odam ayarlarınca odama geçtim evet 32 haftaloktan sonra takipliydim ameliyat sırasında en az 8 tane kişi vardı normal şartlar da 6 ya da 7 kişi ilgilendi
Selin12- asellmom canım ben tek kişilik oda kalıyorum önce sen odaya geliyorsun sen geldikten 10 dakika sonra bebek geliyor odaya sonra 10 dakika ten tene temas ediyorsun bebeğinle sonra üstünü giydirip 10 dakika babanin görmesine izin veriyorlar ameliyat uzun sürüyor yanliz
Omerhuma Selin12- dogumdan sonra dikiş mi attilar yapistrma mi oldu, bunu ben doktora sordum dikis atiyrz ama icten dedi, dikis ipi almaya gerek kalmiyo dedi , kendi kendime acaba estetik dikismi dedim
Selin12- Omerhuma canım estetik dikiş yapıldı bana 2 gün kalicam burada Allah nasip ederse pazartesi akşamı cikicam
Selin12- Omerhuma burada cani. Estetik dikiş yapılıyor oda yakma işlemine oluyor 8 kat kesiyorlar en üstteki kattı sadece estetik tıkış yapıyorlar
Selin12- Omerhuma bu arada bu hastanede en çok sevdiğim uygulama su bebeğe alarm takıyorlar annesi olmadan oda dan dışarı cikartamiyorlar hemen ötüyor ve güvenlikleri geliyor bebgi kaçırmaya çalıştırdıniz die annem bana bakarken sadece kapıya yaklaştığını halde alarm ottu
Omerhuma Selin12- tuplerimi bende baglatmayi düşünüyordum ama eşim istemiyor izin vermedi, 3. cocgm kazara oldu 4. cocugu ne ben kaldrablrm nede bünyem ama bunu dusunemiyr
Omerhuma Selin12- en cok korktgm şeyden biri, dogumdan sonra bebegin karsmasi yada kacirilmasi vs degstrlmesi, böyle güzel seyleri duydukca daha da cok ısınıyorm hastaneye 🙂
Selin12- Omerhuma gerçekten bu uygulama çok ama çok güzel burada 18 yaşından büyük refakatçi yoksa eğer gerçekten çok güzel bir uygulama