Sanempolatt Herkese merhaba, sorum başlıktanda anlaşılacağı üzere alt iç çamaşırı rahatsız ediyor göbeği kestiği için hamile külotlarını kullanan var mı boşuna almak istemiyorum kullanan varsa danışmak istedim
asel35ece Sanempolatt ben kullanıyorum ve çok memnunum. Göbek altı şeyleri normalde de kullanmayı çok sevmem normal külotlar karnın altında kalıyo ve beni rahatsız ediyo 7.ayın içindeyim ve artık hamile külodu kullanmaya başladım çok rahat
290392 Sanempolatt lc waikikiden yüksek bel aldım külot. 70 kiloyum 30. Haftamda. Xl rahat olduğu lastiği de sıkmıyorw
Bebiscann Sanempolatt valla hamileyken bütün iç çamaşırlarım yırtıldı doğumdan sonra yenisini aldım lcw den yine yırtılıyor dandik hep ya bende burda beklim 😁😁
Bahar_yldz papatya981 bende öyle yaptım. Göbeği saran hamile taytları bile rahatsız ediyor giyince diye almak istemedim.
Gizgizgiz Sanempolatt 7 aya kadar hamile külodu kullandım ozaman için iyiydi şimdi 9 aylık oldum onlarda kesmeye başladı büyüm düşük bel alıyorum
Elifelbb Sanempolatt hamıle kilodunu aldım çok rahat ettim tavsıye ederim pentiden aldım üst tarafı göğsümün altına kadar gelıyor ve hiç sıkmıyor kesmiyor
Minigin_annesi0 Ben hamilelik için iç çamaşır alma gereği duymadım fiyatları bana göre pahalı geniş iç çamaşırlarım vardı şimdilik onları giyiyorum 30 şu haftalara az kaldı o zamanlar zorlarsa bir iki beden büyük alırım doğuma kadar öyle giyerim doğumdan sonra hep yenilicem diye almıyorum
Gizem5915_ Ben hamilelik için iç çamaşırı almamıştım normal çamaşırı büyük almıştım ama doğum çantasına alayım demiştim.Somra kullanmak istedim ve bugüne kadar neden kullanmadım diye çok pişman olmuştum.Kesinlikle almalısınız ben kompedandan aldım.Doğum yaptım hala kullanıyorum
Gokcemcelik Sanempolatt ilk gebelikte almadım tayt filanda giyiyordum nasıl giydim bilmiyorum . Bu gebeligimde hic rahat edemedim bende aldım kulot ve inanılmaz rahat . Bunu giyince diğerlerinin ne kadar rahatsız olduğunu anlıyorsunuz
FusunF Sanempolatt valla hamile değilken ne kullandıysam aynısını kullanıyorum tek bende sıkmadı sanırım 🤣
Zeyyyn Sanempolatt doğum yaptıktan sonra da giydim ben 5 tane aldım ne yapcam sonra onları 🤣 dikiş yerine gelmiyordu rahat ettim yani
maviananas 290392 söylediğiniz üründen benımde alma düşüncem var ondan sordum. Teşekkür ederim cevap için🌸
Sanempolatt Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ben zaten külodu çok çeken biriyim o yüzden hamile külodu alacağım rahatlık acısından çok teşekkür ederim güzel anneler 🥰🥰