Omermina Hasene çok teşekkür ederim bende nane limon elma kaynattım ama pek fayda etmedi ben çok zor atlatıyorum serum takılmadan duzelemıyorum malesef yarın doktora gıdıcem mecburen doktorum izinde ama acile gidicez
Denizelaali Babyborn İngiltere deyim, aileden uzak geçirenlerdenim :( orada siz tetanos asisi oldunuz mu siz? Doktor ya da ebe size bununla ilgili bi sey dedi mi?
Babyborn Denizelaali henüz olmadım canım daha bişey söylemediler de buradan kaçıncı ayda vuruyorlar ki şu tetanoz u 🙈😆
Babyborn ozlemkrts Merveanneoluyor burcuozturk Sedaahmet balon BurcuAdak Denizelaali Omermina burcuozturk Hasene Shrnvayshn Duyguerer Buse123 Denizelaali Kızlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsunn. Hepimizin bebişlerimizle geçireceği ilk bayram bu 🙏🏻Çok şükür 🌸🌸🌸💕💕💕
Babyborn Buse123 sağlıkla kucağına al inşallah cnm. Aman üzülmeyelim çok fazla içimiz dayanamasa da bu gurbete elden gelecek bişey yok bebişler doğsun umarım bi nebze de olsa azalır sıkıntılarımız 🌸🙏🏻
Babyborn Omermina ihmal etme canım git öyleyse akşam ben limonlu su içtim azıcık iyi geldi bugünde içerim artık napalım
Rabiaaykut Omermina aynı haftadayız bende grip oldum atlattm ilaç kullanmadan hamile olduğun icin daha kırılgan oluyoruz normal yani bol bol dinlen sıcak seyler iç
Babyborn mercimek1994 saol cnm seninde Bayramın mübarek olsun🙏 Maşallahh cnm sağlıkla al kucağına inşallah🙏🏻 94 Doğumlumusunuz sizde ☺️