Babyborn Selam kızlar❤️ Bugün Arife içim buruk, çünkü yurtdışında ailemden uzakta yaşıyorum . Burada gördüğüm kadarıyla baya var aile hasreti çeken . Ama beni bi taraftan da mutlu eden mucizem var içerde. Bana tatlı tatlı Mesajlar gönderiyor sakın üzülme anne der gibi ☺️. Kaç haftalık oldunuz kızlar, Sat larınız ne ? Ne zaman cinsiyet öğreniyoruz gelin burada sohbet edelim. Benim SAT 1 Haziran , şuan 11+3 yeşil limon olduk bile❤️🌸🌸🌸
Merveanneoluyor Babyborn Sat 14haziran 9+4 üm ben de. Rabbim kolaylıklar versin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah🤲🏻
Denizelaali Babyborn ben de aynı şekilde ailemde uzaktayım yurtdışında yaşıyorum. Çok değişik bi duygu bazen hamilelik duygusallığı sanırım üzülüyorum ama sonra toparlıyorum kendimi. 11+2 haftalık:) perşembe günü ultrasonda göreceğiz:)
Babyborn ozlemkrts Merveanneoluyor burcuozturk Sedaahmet balon BurcuAdak Denizelaali Omermina burcuozturk Hasene Shrnvayshn Duyguerer Buse123 Denizelaali Kızlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsunn. Hepimizin bebişlerimizle geçireceği ilk bayram bu 🙏🏻Çok şükür 🌸🌸🌸💕💕💕
balon Benim de martın son haftası 8+5 😊 ben İstanbul’da yaşıyorum ailem Ankara’da ama bayramın sonuna doğru gelecekler inşallah. Ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz hanımlar ben en son geçen salı gittim Ama çok merak ediyorum her hafta gidebilsek keşke
Babyborn balon ben Almanya da 4 haftada 1 gidiyorum doktora yanılmıyorsam son aylarda 2 haftada 1 e düşecek kontroller. 💕☺️ Her hafta gitsek iyi olurdu aynen. Benim 2 hafta sonra kadar kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum görmeyi 🙏🏻😅
BurcuAdak Selam herkese bende 9+4 dim doktorum 11-14 haftasında ikili test için çağırdı benii henüz aileme söylemedim sağlıklı olduğundan emin olduktan sonda söylemeyi düşünüyorum acaba yanlıami düşünüyorum bilemedm
Omermina Kızlar merhaba post aradım ama bulamadım size birşeyler sormak istiyorum 11+1 gunluguz sanırım grıp oluyorum halsızlık Boğaz agrısı Var ama bir saat olacak belim sanki kopacak gebelik ile alakalı olabilir mi ?
Babyborn Omermina Ayy sorma canım bugün bende de bi Boğaz ağrısı,baş ağrısı napacağımı bilemedim 🤷♀️🤷♀️ Nette de pek bişi bulamadım. Yatak istirahatı şart ama yorma kendini
Hasene Omermina bende 10 haftalık daha yeni atlatmak üzereyim gribi :)) duyduğuma kadar hamileliğin ilk aylarında olmazsa olmazmış gRip herhalde bunyesel birşey doktorum bana bol bol limonlu su ve portakal suyu önerdi daha çabuk toparlanmanın.sagladi en azından: )
Rabiaaykut Omermina aynı haftadayız bende grip oldum atlattm ilaç kullanmadan hamile olduğun icin daha kırılgan oluyoruz normal yani bol bol dinlen sıcak seyler iç
Omermina Babyborn çok teşekkür ederim canım sende dikkat et Bn kolay atlatamıyorum yarın doktor yolu göründü bize
Denizelaali Babyborn İngiltere deyim, aileden uzak geçirenlerdenim :( orada siz tetanos asisi oldunuz mu siz? Doktor ya da ebe size bununla ilgili bi sey dedi mi?
Babyborn Omermina ihmal etme canım git öyleyse akşam ben limonlu su içtim azıcık iyi geldi bugünde içerim artık napalım
Omermina Hasene çok teşekkür ederim bende nane limon elma kaynattım ama pek fayda etmedi ben çok zor atlatıyorum serum takılmadan duzelemıyorum malesef yarın doktora gıdıcem mecburen doktorum izinde ama acile gidicez