guzelbebegimmmmm Elfvli bana da öyle yapacaklarmış doktoruma sormuştum. Kan testinden bakıcaz demişti
Defnemmmmmm Elfvli bana öyle demediler ama kan testi yaptılar geçen gün covid testini pazartesi yapıcaz dediler
mlssrn Bizim hastanede zorunlu doğum öncesi covid testi ama söylediklerine göre doğum ücretinin içinde test ücretide
mlssrn Defnemmmmmm kendileri öyle söylediler refakatçinin ve senin covid test ücretinde dopum fiyatının içinde diye her hastahanenin uygulaması farklıdır tabii bazı hastaneler istemiyormuş bile
Mayacm Defnemmmmmm canım dogum yapacağın hastaneye sor bunu cunku her hastanenin degısık ben dun gıtmıstım sordugumda herhangı yerde yaptırabılırsın dedıler yanı hastaneyı arayıp ogren kabul edıyolarsa devlette yaptırrsın
Guzucuk25 Defnemmmmmm ay bu ozeller ne yaaaa nerden para çıkaracaklarını şaşırmışlar heryerde dünyanın her Bi tarafında ücretsiz bu test o mebla nedir 300 ne 10 de tm önemli olan testin sonucu değil mi git yaptır devlette sonuca baksınlar sistemden
Poyrazin_annesi Devlette yaptr kabul etmek zorumdalar orda yaptırdıgım tarıhte yazıyo sonucta. Mesela bn özele gıdıym kan idrar istedıklerınde saglık ocagında yaptırıp sonucları goturuyrm
Defnemmmmmm Poyrazin_annesi biraz önce devlette yaptırdım yarın hastaneye gösteririm artık sonucu saol canım ❤️