Sema2019 inci_bebek06 40+2 den yaziorm korkma öyle hop diye gelmiyor ☹️ gelmemesinin endişesi stresi acaba hemen gelir mi diye korkmaktan daha zor
inci_bebek06 Astral Ne güzel valla bende dün bi anda ağrılarım olunca tutuştum ev temizliği vb inşallah zamanlı gelsinler ☺️
Astral inci_bebek06 amin canım inşallah sende korkma sonuçta oradan cıkacaklar bir şekilde kadın olan herkes doğurabiliyor böyle düşün 😘
inci_bebek06 defnelobe Allah yardımcınız olsun bebeğinize kavuşuyorsunuz öyle düşünün ama tabi bende bunları yazıp bu teselliyi vermem saçma ama eninde sonunda çıkacak o bebek ☺️
Momydemet inci_bebek06 33+4 üm, bütün anlattıklarınız bende de vardı. Ama şimdi hastanedeyim,nst de sancım cikiyor, bebeği içeride tutabileceğimiz kadar tutacağız dedi doktor
Ozgeliz inci_bebek06 öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim üçüncü gebeliğim olmasına rağmen endişe korku illa oluyor ama inanın çok korkulacak bişey değilmiş diyorsunuz bebeğinizi kucağınıza aldığınız an hepsi geçiyor
Ozlem2206 inci_bebek06 33 haftalık olduk hiç bi moda giremiyorum bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım evet çok özel ve duygulu hissediyorum yapıyorum ama sanki hala benim değil şaka gibi bişey idrak edemiyorum sanki doğumda hayal gibi duygusuz muyum neyim anlamadım ilk gebeliğim bu arada 😅🤷🏻♀️ İnşallah yalnız değilimdir