Gebeliğin 16. Haftasından selaaam, Temmuz 20’den sonra oğluşunu kucağına alacak bir anne olarak, Temmuz annelerinin birbirine destek olabilmesi için bu konu başlığını açıyorum. İlk soru benden, yaz bebeklerimiz için alışverişimiz nasıl olmalı ? Nelerden kaçar adet almalıyız? Uzun kollu mu giyecek, kısa kollu mu, ne giyecek bu bebişler 🙈
2022 Temmuz Anneleri
Gizemsgumgum oğlum 18 aylık temmuz da doğdu 2. Doğumumda temmuzda tahminlere göre 14+5olcaz ben uzun kollu body giydirmiştim çünkü klimada uyuyorduk gündüzleri kısa kol giyiyordu tabi . En kullanışlı şey tulum önden fermuarlı olanlar 😇
Gizemsgumgum Yenidoğan sürecinde en azından 1 aylık olana kadar tulum giydirmeyi düşünüyorum uzun kollu tarzlarda ama çok terletmeyecek. Daha sonraki zamanlarda body giydireceğim. Evim zaten sıcak olacak yazın çok fazla yanıyor bizim ev o yüzden direk body giydireceğim kısa kollu. Üşürse altına çorap ya da tulum giydiririm diye düşündüm. Daha sonra havalar soğuyacak daha kalın uzun kollu giydirebilirim.
Gizemsgumgum Bende şurda durayım tecrübelerden istifade edeyim ☺️ Zamanında gelirse 19 Temmuz Kız 👧🏻
Gizemsgumgum bende burda durayım benimde erkek bı sorun olmazsa 10 temmuzda doğacak daha bı alisveris yapmadım
Gizemsgumgum 15 ten selammm. Biz bolu da yaşıyoruz ben normal penye takimlar baktim. Sicak olursa kisa kol giydiririm. Zaten aksam ustu serinler buralar :) cinsiyeti netlessin bir seyler almaya başlayacağım karar veremiyorum her sey cok guzelll
Bizde 16+2 deyiz alisverise basladiniz mi cok kararsizim alip almamakta?
cilem01 bir sey sorabilir miyim bebek klimadan nasıl etkilenmisti acaba ? bizim yazlar inanılmaz sıcak ama beni bile klimadan carparken acaba evde acmalı mıyım acmamalı mıyım düsünüyorum sizde durum nasıldı
Deletedmom622772 bizim burasıda öyle ve o zaman çatı katı yatak odamızdı açıyorduk mecbur uzun kollu tulum ve müslin örtüyle uyuyordu
Gizemsgumgum ben de 16+1 haftalığım simdidrn birsuru şeyler aldim seneye bu vakitler giymesi icin h&m cigit ve lcw den tulum pijama zıbınlar uyku tulumları aldım genelde 6-9 ay ve 9-12 ay kiyafetler aldım. Yenidogan ve yazlik kıyafet henuz almadim magazalarda da pek yok zaten. Tişörtlü, atletli ve uzun kollu beyaz e bebek zıbınlarından almayi düşünüyorum zaten ilk uc ay icin fazla bisey almaya gerek yok diye düşünüyorum hızlı büyüdükleri için yıkatıp yıkatıp giydiririm 😅 guzel kiyafetler icin 3 ayi gecmesi lazim :) bunlarin disinda fiyatlari artiyor diye besik bebek arabasi ve puset aldım insallah saglikla dogarlar :) aldıklarıma hergun yarim saat bakıp meditasyon yapıyorum 😂 bebegi hayal ediyorum konuşuyorum cok iyi geliyor 🥰
Bizde 17 hafta olduk kızlarr. İlk gebeliğim olduğu için birçok eksiği var ufaktan ufaktan tamamlamaya çalışıyoruz inşallah 😊 ben hareket konusuna değinmek istiyorum. Haraketleri hissediyor musunuz bebeklerinizin. 17 hafta bitti hala hissedemiyorum
Mermeh24 günaydın, benim de ilk bebeğim bir heyecanla birsuru alisveris yapıyorum :) bebeği hissetme konusunu bilmiyorum daha dogrusu nasil hissediliyor daha önce yasamadigim icin bilemiyorum bazen boyle sol tarafimda gaz sancisi karincalanma gibi bisey oluyor henuz erken sanirim 16+1deyim. 18 20 haftada hissediliyor diyorlar genelde
asliu_ bebek arabası hangi marka aldın canım🤗
Deletedmom622772 klimalar sürekli temizlenmediği sürece resmen mikrop yuvası k yüzden özellikle klima çalışırken çocuk o odada durmamalı. Biz kendimiz için bile klimayı açıl odayı soğutup sonra odaya girip biraz serinleyip çıkıyoruz yoksa bende direk hasta oluyorum. Bebekleri pek giydirmemek gerekiyor sanırım sonra isilik oluyor pişiyor heryerleri. Bakalım deneyip görüce bizde nasıl başarıcaz acaba 😊
cilem01 Sağlıkla kucağına almanı dilerim ☺️ Tavsiyeler için teşekkürler.
LawyerEce Peki yenidoğan kaç parça eşya aldınız ? Ben sadece 10 lu hastane çıkışı aldım, bir tane yedek tulum aldım daha ne almalıyım sizce?
Deletedmom2265 Sağlıkla almanı dilerim kucağına 🙂
La_le Sağlıkla gelsin ☺️