Nessozz Seymaa30 şöyle ki bizim zaten fetal dna dan dolayı cinsiyet belliydi kesindi hatta ama bakarken kız olduğu kesin diye söyledi yine de. Söyler diye düşünüyorum.
suleesrky Doktorum radyoloji degil ozellikle perinatoloji bölümünden istedi. Medicalpark peronatoloji bölümü doktor Ali Gedikbaşı’ndan randevu aldim. Yorumları çok güzeldi o yüzden tercih ettim, randevum 9 Şubatta. 750 tl
Ilkayy- suleesrky bende medicalparka gidiyorum sürekli Ali beyi önerdiler ama çok fazla geldi 750 TL bizim için
Ikigozumuncicegiii ilkanneligimmm Fehmi beye gittik dün canım. Gerçekten çok memnun kaldık Çok şükür yavrumuzda da hiçbir sıkıntı çıkmadı 🤗
ilkanneligimmm Ikigozumuncicegiii aaaa çok sevindimmm :) gerçekten memnun kalınacak bir doktor mutsuz ayrılmanın imkanı olmuyor zaten öyle sakin ve tane tane anlatıyor ki
suleesrky Ilkayy- Doktorumun onerdigi perinatolog Aytul Corbacioglu 450 tl den 900 tl ye yukseltmis sok olduk biz. Mecburen daha ucuz diye Medicalparka randevu aldik. Ocak ayindan sonra iki kati zamlanmis her yer. Maalesef çok insafsizlar haklisiniz. 😔
Ilkayy- Turaninci nasıl randevu düşürdünüz ben düşüremiyorum ve devlet hastanesine hiç kadın doğum muayenemde yok
Turaninci Ilkayy- once bır kadın doguma gıdın doktordan sızi sevk etmesını ısteyın yesıl kod vermelı ondan sonra saat tam 16 da mhrsden alabılırsınız