Mervekrmn @minik4550 0212 660 33 77 benımlede paylasır mısınız ben sormayı unuttum daha randevune de var
mervesglm Naren medihaus diye yazdım. Beylikdüzünde bauhaus un arkasında kalıyor. Perinatoloji doktoru yapıyor taramayı. En son ki zamlardan sonra artmış mıdır bilmiyorum. Arayıp bilgi alabilirsiniz.
ilkanneligimmm Ikigozumuncicegiii evet kendi doktorum kız demişti fehmi beyde onayladı.. ama böyle bir doktor daha önce hayatımda görmedim kesinlikle içerden mutlu ayrılacaksınız bu kadar işinin ehli bir doktor görmedim daha önce şahane ötesi.. gittikten sonra yorumunuzu bekliyorum :)
Ikigozumuncicegiii ilkanneligimmm tamam inşallah 13+0 da girmiş olucam detaylı ya inşallah görür ve söyler bizimkini de çok merak ediyoruz🙈 Tüp bebek bide bizimkisi onun için çok heyecanlı yım 🤗
Ikigozumuncicegiii ilkanneligimmm Fehmi beye gittik dün canım. Gerçekten çok memnun kaldık Çok şükür yavrumuzda da hiçbir sıkıntı çıkmadı 🤗
ilkanneligimmm Ikigozumuncicegiii ben 21 haftalığım henüz erken 13 hafta ama umarım görür Rabbim gönlünüze göre versiiinn inşallah :) ama dediğim gibi iyi ki diyeceksiniz :)
Mitra Ilkayy- 2 gün önce yaptırdım 20+5 de Mersin de . Doktorum bir perinatologtu. Özel bir yeri vardı 600 TL verdim . Çok şükür bir sorunumuz yok😇
ilkanneligimmm Nessozz çok güzel geçer merak etmeyin siz de iyi ki diyeceksiniz eminim 🥰 gittikten sonra mutlaka burdan yorumunuzu söyleyin merak ederimm 🐣
Tgclvnt Betusileomus Merhabalar bende oraya gidiyorum. Acaba sizin indirim varmıydı hiç sencard gibi ? Bende hafta gireceğim kısmet olursa fiyat almamıştım hiç
Betusileomus Tgclvnt evet normal kontrollerimi esenler medipolde yaptırıyorum oradan gidenlere yüzde 20 eğer yanlış hatırlamıyorsam indirim var
Betusileomus Tgclvnt esenler medipolde emine zeynep hocaya gidiyorum ayrıntılı ulturasonda başak kaya ya gittim siz hangi dr a gidiyosunuz
Tgclvnt Betusileomus Memnun kaldınız mı Başak hanımdan başka doktor da var mı detaylı da ? Ben Nagihan Kayaya gidiyorum.
Ghemka Ilkayy- merhaba ben daha önce medipolde çalışan ama kendi muayenehanesini açan prof dr gökhan yıldırım a yaptırdım ikinci gebeliğim ilkinde de medipolde gökhan beye yaptırmıştım yine , fiyatı 750 tl ve aşırı memnunum tavsiye ederim yeri bakırköy de