MercimekveeAnnesiii Kızlaaarr 6 haftalık hamileyim ve midem çok bulaniyor ne geçiriyor 🤢 genellikle portakal kokusu ve mandalina yiyince rahatlıyorum
GizemTml MercimekveeAnnesiii bana hiç bir şey etki etmiyor ilaç bile olsa bişey yediğim zaman çıkıyor
Happymami MercimekveeAnnesiii ilaç kullanıyorum o da geçiyor gerçi ama Elma Maden suyu Tuzlu çubuk Beyaz leblebi Bide kaşar iyi geliyor
Zehra144 Bende 9 haftayım sürekli bulantı istifra var yeşil elma tuzlu peynir ekmek ya da gevrek geçiriyor 😔
Zynpcbi Zehra144 MercimekveeAnnesiii Prilam dr doktorunuza sorarak deneyin bende işe yaradı inşallah rahatlatır
brchktnr Benim bulantılarımı hiç bir şekilde hiç bir şey geçirmedi prilam Dr başlattı doktor ama bı sure sonra o da etkisini yitirdi. Üç ayı geçtikten sonra ilacımı değiştirdi doktorum şu an daha iyiyim. Umarım bir an önce geçer, Allah yardımcın olsun
Neseeli MercimekveeAnnesiii bol su içmelisin susuz olan vücut daha çok bulantı yapar ve yoğurt ayran probiyotik canım..baharatlı ve yağlı ürünlerden uzak dur
Neseeli Askiletotomsu su az içersen daha çok bulantın olur demek istedim bol su içmelisin nedenini doktorlar bilir ☺️
btlbsr MercimekveeAnnesiii allah yardımcınız olsun. Muz-Elma-Çubuk kraker-Limon bana iyi geliyordu. Deneyebilirsiniz.
btlbsr MercimekveeAnnesiii birde uzun süre aç kalmamaya dikkat edin. O da çok tetikliyor. Koku hassasiyeti ve bulantıyla zor oluyor ama sık sık beslenmekde bulantıyı azaltıyor.