Bildircininannesii amin canjm insallah, her doğum ayni olmuyor sanırım olsun ikisinde de fsrkli tecrübe olmuş oldu, bizde ziyaretçi kabulü var , onlar lohusa serbeti veriyorlar bende lohusa bardaklarını süsledim lokumluk hediyelikleri koydum , masa için pembe örtü almıştım üzerine runner aticam nisanımda kullandigim kütükler ile dekor yaparım dedim k ucuk birşey, bende hastahane eve ve mevlit yaparsam gelenler olursa diye 170 tane yaptm ailelerimiz kalabalık yakınlarımız baya var yetsin dedim , bende makrome anahtarlık yapıp onları şeffaf posede koydum en azından posede temas olsun diye renk renk yaptım.cunku hediyelikleri , büyük kâğıtta etiket yerine k ucuk kâğıtta etiket yapıp üzerine astim nisanımda kraft kağıt kullandım diye şimdi şeffaf posede bantladim , dezenfejtan guzel plmus elinize saglik bebde arkadasima o fikri vermistim , kebdim anahtatlik dusundugum icij anahtarlk ile ilerledim güzel kapıları açsın dedim🥰 ilk doğumunuz sonra gelir gözünüzün önüne ❤ heyecanlı güzel bekleyisler❤ sağlıkla kavuşalım amin inşallah elinize emeğinize sağlık 🧿 güzel günlerde kullanın hepsinj