Bildircininannesii güzel dilekleriniz için cok çok çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin sizlerin sürecinde de sizlerle olsun inşallah ❤🙏amin inşallah canım bekliyoruz artık sona doğru 🐣🙏 Bende hayalimde ki kusma bulantı olmadan geçmesiydi öyle oldu artık sona geldim 2 kez bulanır gibi oldu oda bu son zamanda normalmiş diye okudum bazen tansiyon oluyor başımın arkasina vurunca bulanıyor bazende nazar oluyor sanırım , bende hediyeliklerini 14.haftamda yapmıştım lokum paketlerinide almstm şubatın 2.haftası kontrolümüz var 37.hafta da o zamanda lokumları alırız öyle paketlerim dedim çantama hediyelikleri vs koydum masa süslemesi ici yaptıklarımi, 22.haftadan sonra güzellikler sizinle olmuş 2.trimestwr ve 3 çok güzel geçmiştir insallah🧿 Benimde yalancı sancılarım zaman zaman oluyor 32.haftada bebek kanala girmişti , geceleri bende de burun tıkanıklığı var 14.haftadan beri birde zaman zaman kramp giriyor bacağıma onda da magnezyum içiyorum , buzluğa pratik şeyler genelde atıyorum kurtarıcı oluyor , tabi siz daha tecrübelisiniz ikinci dogum ikisine de güzel hayırlı ömürler versin Rabbim sizlerle güzel ömürleri olsun evlatlarinizin🙏🧿