Bildircininannesii Sizinde az kalmış bizimde gözüken 27 normal dogum düşündüğüm için ne zaman gelmek isterse kizim😊 bizimde 14 20 hafta arasi her seyi hazırdı 28.haftamda yıkadım ütüledim 29 da eşimle dolabı beşiği kurduk temizledik içine eşyalarını yerleştirdik 30.haftamda evi temizledik ve hastahane çantamı hazırladım 30 da hallettk her seyi, şuan 35+4uz beklemek ile geçiyor zaman bu haftada halilaei verdik haftaya gelir doguma yakin vericem demistim😊 bende planlı hareket etmiştim henüz daha hareketlerimde ksitlanma yok 8 kg aldim doktor ideal dedi ödem vs de olmadığı için beni zorlanıyor hareketler safece gobisle buyuyoryz 😊 sueeci de planli sekilde geçirdim bulantı kusma hiç yaşamadım 14.haftamda kapi süsü terligimi tacimi yaptım kızıma bandini yaptim, sonrasında battaniye ördüm, hediyeliklerini yaltim kendime pijama takımlarımı yaptığım dekora göre bulup sonra kızıma isimli çıkış diktirdim aynı dekorda, elimde lalan çiçekler ile lohusa şerbet kadehlerimi süsledim zamanigenelde kitaplar okuyarak geçirdim öyle de devam ediyorum süreç güzel geçti simdi işimiz beklemek😊