Cerenkaya Elifkrblt 🤭🤭 kız ben bile heyecanlandım bir de supriz yapıyormuş 🥰 rabbim kucağına almaya nasip etsin inşallah 🥰
Elifkrblt Cerenkaya Amin İnşaAllah valla bende heyecanla bekliyorum 🥰o anı rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Happybsrn Cerenkaya 65 gün 😕😕 mide bulantısı fln derken , yemek yiyememe zorla yeme çok yoruldum,,vallah biran önce kucağımıza alacağımız gün gelsin gel Mart geellllll🥴🥴🥴
Cerenkaya Happybsrn Ayyy çok kötü ya aslında yemek yemeyi zorla meyve ye süt iç arada hafif yemek ye sadece bebeğine kilo yapan şeyler ye Allah zamanında kucağına almaya nasip etsin inşallah 🥰
Happybsrn Cerenkaya zaten süt, meyve fln onları yiyince yemek için midem de yer kalmıyor zorluyorum bulantım şiddetli oluyo,😭😭😭 normal hayatta da öğün dışında birşey yemem aklıma gelmez, çok zorlanıyorum 🥲🥲🥲🥲
Cerenkaya Seyma_88 rabbim kucağına almaya nasip etsin inşallah 🥰 en heyecanlı anlar o zaman başlıyor sanırım
Saelif Cerenkaya tatli heycanlar sitresler bunlar 😍az kaldi ne kaldiki benim nisanin 15 20 arasi saglikli gelsin kuzularimiz 🤲😍