umayfalay12 Kızlar sizce test yapayımmıı ovulasyon testiyle baktım iğnenin etkisi geçmişmi diye silik çjktı yarın sabah ilk idrarla kaset test yapayımmıı
Bkrts_irem6513 umayfalay12 Canım benden sana tavsiye hastalığının geçmesini bekle Bende çatlatma iğnesi olmuştum 12 gün gittim kan verdim 12 çıktı hamile sandım kendimi sonra 2 gün sonra tekrar gittim 8 düşmüştü Doktoruma sordum iğnesinin etkisi dedi zaten adet günüm gelince de hasta oldum
Nurcnr28 umayfalay12 valla canm benim de 14 dün test yaptım ben 13 günde erken gebelik bişi çıktı ama ne bilmiyorm etkisi ya geçmediyse diye işte
Nurcnr28 umayfalay12 biliyormusun bende ovulasyon testi yaptığımda 8.gün iğnenin etkisi baya geçmişti şaşırmıştım bak onu da unuttum ben demekki erken den geçti şimdi iğnenin etkisi degil ozaman
Nurcnr28 umayfalay12 inşallah resmini paylaştım bakalım bekliyorm genelde 14. Gün de adet olurum gelen giden olmadı bakalım pazartesi bekliyorm 🤲artık testten de gına geldi bana 10 uncu günde az belirdi 13 e kadar yavaş yavaş bişiler çıktı ama hala güvenemiyorum
minikmucizemmmmmm Benimde 9. Gün🥰🥰 geçen ay 12. günü test yapmıştım çift çizgi gördüm ama dört gün sonrasında adet olmuştum. Doktor bu ay gününe kadar bekle dedi🙇🏼♀️
Nurcnr28 minikmucizemmmmmm çizginiz çok mu koyuydu acaba bende resim attım ama anlayamadım 13 gün yapmıştım erken gebelik off inşallah igne etkisi değildir
minikmucizemmmmmm Nurcnr28 ben erken gebelikte değil normal kaset testle yapmıştım. Çizgi çok koyu değildi silikti heralde iğne etkisiydi bilmiyorum inşallah seninki hamileliktir 🤲🏼🤲🏼
Nurcnr28 minikmucizemmmmmm ay inşallah cnm rabbim dileyen uğrasan herkese nasp etsin inşallah öyledir yoksa benim için zor olacak 😩
minikmucizemmmmmm Nurcnr28 iyi düşün iyi olsun olmazsada nasip 🥰 bende iğnenin dokuzuncu günündeyim ama haftaya ev taşıcaz bi yandan seviniyorum kafam dağılcak bi yandanda düşünüyorum hamileysem bişey olur mu diye Allah hayırlısı versin bizlere
Nurcnr28 umayfalay12 yaptım canım ben erken gebelik testi dün sayfada paylaştım hatta herkes var diyor ben şüpheliyim
Nurcnr28 umayfalay12 @minikmucizemmmmmm @umayfalay12 https://imgyukle.com/i/o30g1t 13 buçuk günde erken gebelik testim ne dersiniz kızlar iğnenin etkisi geçmiş olabilirim çünkü 10 günde böyle değildi 10 11 12 günde yaptım gölgeydi bu biraz daha belirgin oldu erken gebelik testi olması işte umudumu tazeliyor tek
minikmucizemmmmmm Nurcnr28 belli oluyor maşallah canım inşallah hamilesindir kan vermeyi düşünüyor musun
umayfalay12 Nurcnr28 yaaaaa inşallah meleğin vardır kuzum ya iğnein etkşsş genelde 12/14günde geçşyormuş bemde yarın atayım buraya bak olurmu