Aysenur222 Babynative bende senin gibi diyodum 6 haftadayım şuan miğde bulantısından yemek yiyemiyorum
ilaydaelcinn_1 Babynative Midenin bulanmasını mı istiyorsun nedir yani anlamadım ki, çok şanslıyız işte kuzum kurcalama nazar edeceksin kendini 😂🌸
Hanifesemercioglu Babynative 17 haftalık hamileyim nerdeyse hiç bulantım olmadı olmaması daha iyi olsa bile erken daha
Poyfudukk Babynative Babynative benimde mide bulantım çok olmadı bir elin parmağını bile geçmez üstelik çok hafif bulanıyordu yoğun koku olunca o da. Genel olarak ben de hamilelik belirtisi yaşamadım bence korkma sen de bunun tadını çıkar 😉
Watashiva3454 Babynative 33 haftalık olcam asla mide bulantım olmadı. Kusmadım bile . Tek belirtim adet olmama :)
Elanurgvn61 Babynative Canım 8 yada 9 tam hatırlamıyorum o haftaya kadar bende de olmamıştı korkuyordum ama ondan sonra anam ağladı 19. Haftaya kadar neler çektim bir bilsen🥲
Gizemgizem25 Babynative o haftalarda benimde yoktu bende aynı seyi düşünüyodm 😂😂 7.haftada basladı simdi ağzıma bisey sokamıyorum 😂😂
Benferus Babynative ayy ne güzell daha ne istiyosunuz her midesi bulanan sağlıklı yada sağlıksız olcak diye bişi yok şükredin bence 😂😂😂
Ozge Babynative benim 13 bitmek üzere. Çok kötü koku almadığım sürece benim de bulanmadı. Kusma da olmadı çok şükür. Forumda çok kişi var bulantı yüzünden çile çeken. Haline şükret rahat geçiyor hamileliğin ne güzel❤️
A-y-s-e-g-u-l Babynative çok şanslısın bence 😢 haftalardır kalkamıyorum bulantı baş dönmesinden 😢korkma ama herkeste belirti farklı
Meltemkrkmz Babynative kız sus cagırma bulamasın ıste ne guzel Allah seniiii yaaa ,😄 bende oyle dedım 6 haftalıkken bı basladı 16 . Haftaya kustum hemde gunde ıkı kere daha yenı yenu kafam kalkıyor. Bulanmasın dua et 🙈
Sindamek Herkesin ki aynı olacak değil.. İlk gebeliğim de doğurana kadar hiçbirşey yaşamadım şimdi 32 haftalığım ilk 4 5 ay yataktan kalkamadım kusmaktan kilo verdim hayatımın en zor günleriydi.. İlki gibi olacak sandım
Mutluluk22 Bende 11 haftalık hamileyim, şu zamana kadar hiç mide bulantısı kusma vs. Olmadı. Herkeste farklı seyrediyor. Kafana takma 🌸
gozde__ Babynative Benim 12. Haftaya kadar olmadı sonra başladı ve hala bulantı için ilaç kullanıyorum 28 haftalık şuan 😔